30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Sen renksizsin. Velevki rengin varsa o da bellidr. Antucu seni.

Kaldı ki, sanane ? Klavyeni mi alıyorlar elinden ?

ne antusu ya quahaha adama bak akli sira fbli diyerek beni provake edecek

bu numaralari yiyecegimi mi sandin ha

klavyeyi de aldiklari yok sadece sana had sinirlarini ciziyorum ki bilesin

Sırrı denen herif sözde solcu geçiniyor, sürekli Sarıgül'e çamur atma politikası güderek sol oylarını ne kadar bölersem kardır diye bakıyor. Ayrıca gezi eyleminin başlamasında Sırrı'nın çok büyük rol oynadığını düşünenler de az değil. Buradan da ne kadar oy toplarsam chp'ye o kadar darbe vururum diyor. Yüzde 1 veya 2 fark etmez, sonuçta her oyun önemi olduğunun farkındalar.

sarıgüle de söyler topbaşa da soyler neden soylemeyecekmiş. sen ona liste verseydin buna laf soyle buna soyleme diye ona gore hareket ederdi.gezide ilk gazı yiyen sırrı oldugundan insanların oyle düşünmesi normal anormal birşey yok hayatında gaz gormemiş adam geziye gelmemiş adam gezi kahramanı yapılacak degil. adamın derdi chpye vurmak degil chpnin derdi toplumsal gelişme degil sagcı adaylarla istedigi kadar oy alsın insanların milliyetci muhafazakar kafasını degiştirmek gibi derdi olmayınca değişen birşey olmayacak. sen sarıgüle oy verince herkes anlayışlı ilerici olmayacak.mansura oy veren milliyetciler muhafazakarlar değişim yaşamayacak

Hayrinin haremi birkere daha deneyim bakayım. Olmadı bu tur. At eşek lüzumlu lüzumsuz sataşma bekliyorum sizden. Ama söyleyeyim baştan, hadi ordan.

Mancini vermiş istifasını.

Avatarını hiç değiştirmeyen insanlar da psikolojik rahatsızlıklar seziyorum {not:sosyoloji yahud psikoloji prosu olduğum iddiaları yalandır}.

Hayrinin haremi birkere daha deneyim bakayım. Olmadı bu tur. At eşek lüzumlu lüzumsuz sataşma bekliyorum sizden. Ama söyleyeyim baştan, hadi ordan.

bu msj ne ya bişeler yazıyor sonra hadi ordanla bitiriyor ne anlatmak istemis

Daha sandığa gitmeden bura karıştı yarın sandıkta pıçaklar çekilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt