30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

insanlar birbirinden nefret eder olmuş, seçimi değerlendirin yahu niye hakaret ediyonuz birbirinize

s%25C4%25B1rr%25C4%25B1-s%25C3%25BCreyya-%25C3%25B6nder-in-apo-lu-foto%25C4%259Fraf%25C4%25B1_567063.jpg

Apo’nun Sırrı’ya son emri: “CHP’nin önünü kes, AKP kazansın!” | MedyaLens.com

Haha yasayan son primatin dahice fikrine bakin ama bu boyuk plani tam tersine akpye oy kaybettirecek ulan bu salagi lider diye bagrina basan kitleye ne demeli adam markistim diye haykiriyo muslumanci sirri da buna hayran fayansa sicramis diskilar bile daha tutarli.

İstanbul ve Ankara için CHP bekleniyor ama bir 2009 secimlerinden yola cıkarak her iki ildede AKP, CHP'ye %6 %7 civarında fark atmıs. Bu rakamları her iki ilin nüfuslarına oranlarsak İstanbul'da CHP'nin AKP'yi geride bırakabilmesi için en az 2 milyon, Ankara'da ise 700 bin kisinin fikir değiştirmesi gerekiyor. Sanmıyorum birşeylerin değişeceğini.

İstanbul'da 500.000, Ankara'da 160.000 yaklaşık o zamanki fark.

Fikir değiştirenler tamam da yeni seçmenleri de düşünmek lazım.

Gezi olayını hiç kimse kendine mal edemez. İsterse ilk gazı yesin, isterse son gazı yesin. Topbaş'a bir tane eleştirisini görmedim o herifin. Sen bir kere İstanbul'da büyükşehir'i almak istesen, o an İstanbul'un başında ki adama mı muhalefet yaparsın, yoksa muhalefete mi muhalefet yaparsın? Ayrıca Sarıgül'e veya Mansur'a oy vermenin amacı milletin kafasını değiştirmek değil, her düşünceden insanı ötekileştirmeden bir araya gelebilmek. Aynı zamanda bu 2 metropolü ve dolayısıyla ülkeyi bu rantçı ve hırsızların elinden almak.

1) haber okusan bilirsin sırrının toppaşa söylemedigi kalmadı.hatta sirrinin Benim Topbas'a dedigimi, atin onune koysan at yemez, itin onune koysan it yemez! demisligi bile var

2) ben bb adayı olsam halkın yanında olmayan herkese muhalefet ederim.sarıgül ve toppaş aynı düzenin adamı.

3) sarıgül ve mansura oy vermenin kafa degistirme olmadıgını bende biliyorum. chpnin böyle bir derdi yok diyorum. böyle bir derdi olmayan adamda toplumsal ilerlemeyi saglamayacak.siz sanıyorsunuzki sarıgül gelse ptesi günü isveç olacagız. mesela biri yazmıştı ümraniyede icki icemiyorum diye. ümraniyede içki içilmemesi belediyeyle alakalı degil oradaki toplumun gericiliginden kaynaklanıyor.

4) mansura veya sarıgüle oy veren sosyalistle milliyetciyi kagıda bastıkları tokmak ile birleştiremessin. bu nasıl birleşme akp karşıtlıgı üzerinden ideoloji kurulmaz.

5) sarıgül dediğin adamın kendisi zaten rantçı. cemaat şuanda akpden stad bile alamayacakken sarıgül gelince alacak. akpyle çıkarları çatıştı cemaatin fakat sarıgülle istediği ortaklıgı kurma imkanına sahip. fetullah gülen hoca efendi diyip duruyor cemaate zulum ediliyor diyip duruyor.rahmi kocların dibinden ayrıldıgı yok. hem şirketlere hem halka hizmet edilemeyecegi de bu sistemde oldukca açık.

Tekrar söylüyorum: BURASI SİYASET FORUMU DEĞİL. Seçim güncel ve hepimizi ilgilendiren bir konu olduğu için konuya izin vermiştik ama önce ideoloji savaşına daha sonra da mahalle kavgasına dönmüş.

Bu başlık; seçimden önce öngörülerin, seçimden sonra ise genel değerlendirmelerin yapılması için açıldı. Ama konuyu saptırıp seviyesiz bir hale getirdiğiniz için kilitliyorum.

Ortamı yumuşatıp normale döndürmek için elimden geleni yaptım. Gerçekten gelip mantıklı 1-2 satır yazacak kişilerin niyeti suistmal olmasın diye. Yarın da bu şekilde olursa moderasyondaki arkadaşlar daha katı olacaklar standart yaptırımlara nazaran.

Herkes sakinleşip dağılınca konuyu tekrar açarım, şimdi görüşmek üzere.

Konu açıldı. Önceki olaylara benzer olaylar yaşanırsa uyarmaksızın konudan atma uygulanacak, bilginize.

Kız arkadaşımdan ayrılıp avatar değiştirdiğim ve mont ile wc'ye gittiğim iddaları asılsızdır.Ben zaten ev dışında yapamam, o özgüven yok bende.

Mont ile dene. Hayatta tutar insanı.

using System.Diagnostic

int main AvatarME(int GetAvatarChangeCounter);

public class GetAvatarChangeCounter

{

int SetAvatarchangeInterval(int y, double z)

{

random AV;

while(1>0;int i =1;j=365)

AV= AV+ i;

printf("YEMEZLER, BU AVATARI KEYFE GÖRE DEĞİŞTİRİRLER");

i++

return true;

}

}

Son posttur arkadaşa.

Ülkemizin hayrına güzel bir seçim olur inşallah burada düşünce belirtmek güzel lakin zıtlaşıp aşağılamaya,hakaret etmeye anlam veremiyorum oyu sen ,ben ,kapı komşumuz ,akrabamız verecek onlarla yine selamlaşacağız yine konuşacağız aynı havayı soluyacağız Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın bizi bölüp ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermesin..

bence istanbul başa baş gider 3-4 puan farkla akp alır

izmiri chp kaptırmaz

ankarayıda melih alır.

ülke genelinde 38-45 arası akp alacağı düşünüyorum .

Baba,

Sana her zaman için müteşekkirim. Çünkü Kemalist düşünceyle yetiştirdin beni… Küçüklüğümden beri evde devamlı Kurtuluş Savaşı anılarıyla büyüdüm. Ve o zamandan beri yabancılardan nefret ettim.

Baba, biz Türkiye’nin ikinci Kurtuluş savaşçılarıyız. Elbette ki hapislere atılacağız, kurşunlanacağız da… Tıpkı Birinci Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi… Ama bu topraklan yabancılara bırakmayacağız. Ve bir gün mutlaka yeneceğiz onları…

Düşün baba;Bugün hükümet işini, gücünü bırakmış bizimle uğraşıyor. Çünkü bizden başka gerçek muhalefet kalmamış durumda. Ve hepsi Kemalist çizgiden sapmışlar. Ve tarih önünde hüküm giymiş durumdadırlar. Biz çoktan onları tarihin çöplüğüne atmış durumdayız.

28 Ocak 1971 Deniz Gezmiş

Mont ile dene. Hayatta tutar insanı.

using System.Diagnostic

int main AvatarME(int GetAvatarChangeCounter);

public class GetAvatarChangeCounter

{

int SetAvatarchangeInterval(int y, double z)

{

random AV;

while(1>0;int i =1;j=365)

AV= AV+ i;

printf("YEMEZLER, BU AVATARI KEYFE GÖRE DEĞİŞTİRİRLER");

i++

return true;

}

}

Son posttur arkadaşa.

Konu açıldı. Önceki olaylara benzer olaylar yaşanırsa uyarmaksızın konudan atma uygulanacak, bilginize.

mehmet yavuz goreve

Geri
Üst Alt