- 20 Haziran 2011
- 60.981
- 69.408
- 4.758
insanlar birbirinden nefret eder olmuş, seçimi değerlendirin yahu niye hakaret ediyonuz birbirinize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin gittigin psikologu verme de cunku bir ise yaramiyor belli ki yuhahahah
O değilde portalın yeni hali nasıl olmuş?
Farketmez. Başka önerilerde var. Şartı kabul et. Eziğim de. Kafi. Hayrullah.
İstanbul ve Ankara için CHP bekleniyor ama bir 2009 secimlerinden yola cıkarak her iki ildede AKP, CHP'ye %6 %7 civarında fark atmıs. Bu rakamları her iki ilin nüfuslarına oranlarsak İstanbul'da CHP'nin AKP'yi geride bırakabilmesi için en az 2 milyon, Ankara'da ise 700 bin kisinin fikir değiştirmesi gerekiyor. Sanmıyorum birşeylerin değişeceğini.
Gezi olayını hiç kimse kendine mal edemez. İsterse ilk gazı yesin, isterse son gazı yesin. Topbaş'a bir tane eleştirisini görmedim o herifin. Sen bir kere İstanbul'da büyükşehir'i almak istesen, o an İstanbul'un başında ki adama mı muhalefet yaparsın, yoksa muhalefete mi muhalefet yaparsın? Ayrıca Sarıgül'e veya Mansur'a oy vermenin amacı milletin kafasını değiştirmek değil, her düşünceden insanı ötekileştirmeden bir araya gelebilmek. Aynı zamanda bu 2 metropolü ve dolayısıyla ülkeyi bu rantçı ve hırsızların elinden almak.
Kız arkadaşımdan ayrılıp avatar değiştirdiğim ve mont ile wc'ye gittiğim iddaları asılsızdır.Ben zaten ev dışında yapamam, o özgüven yok bende.
Mont ile dene. Hayatta tutar insanı.
using System.Diagnostic
int main AvatarME(int GetAvatarChangeCounter);
public class GetAvatarChangeCounter
{
int SetAvatarchangeInterval(int y, double z)
{
random AV;
while(1>0;int i =1;j=365)
AV= AV+ i;
printf("YEMEZLER, BU AVATARI KEYFE GÖRE DEĞİŞTİRİRLER");
i++
return true;
}
}
Son posttur arkadaşa.
Konu açıldı. Önceki olaylara benzer olaylar yaşanırsa uyarmaksızın konudan atma uygulanacak, bilginize.
mehmet yavuz goreve
chpye basarilar
ak genclik olarak sandikta basariya giden her yol mubahtir dicez gerekli yerlere adamlarimizi yerlestirdik chpnin sansi sifirin altinda -5 derece olur olsa olsa