30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

O değilde portalın yeni hali nasıl olmuş?

emrah 2 cevabin da vasatti seni quote etmiyorum eger 2 gr cibiliyet sahibi isen bu msjimi quotelayip benden ozur dilersin

Sırrı denen herif sözde solcu geçiniyor, sürekli Sarıgül'e çamur atma politikası güderek sol oylarını ne kadar bölersem kardır diye bakıyor. Ayrıca gezi eyleminin başlamasında Sırrı'nın çok büyük rol oynadığını düşünenler de az değil. Buradan da ne kadar oy toplarsam chp'ye o kadar darbe vururum diyor. Yüzde 1 veya 2 fark etmez, sonuçta her oyun önemi olduğunun farkındalar.

s%25C4%25B1rr%25C4%25B1-s%25C3%25BCreyya-%25C3%25B6nder-in-apo-lu-foto%25C4%259Fraf%25C4%25B1_567063.jpg

Apo’nun Sırrı’ya son emri: “CHP’nin önünü kes, AKP kazansın!” | MedyaLens.com

sarıgüle de söyler topbaşa da soyler neden soylemeyecekmiş. sen ona liste verseydin buna laf soyle buna soyleme diye ona gore hareket ederdi.gezide ilk gazı yiyen sırrı oldugundan insanların oyle düşünmesi normal anormal birşey yok hayatında gaz gormemiş adam geziye gelmemiş adam gezi kahramanı yapılacak degil. adamın derdi chpye vurmak degil chpnin derdi toplumsal gelişme degil sagcı adaylarla istedigi kadar oy alsın insanların milliyetci muhafazakar kafasını degiştirmek gibi derdi olmayınca değişen birşey olmayacak. sen sarıgüle oy verince herkes anlayışlı ilerici olmayacak.mansura oy veren milliyetciler muhafazakarlar değişim yaşamayacak

Gezi olayını hiç kimse kendine mal edemez. İsterse ilk gazı yesin, isterse son gazı yesin. Topbaş'a bir tane eleştirisini görmedim o herifin. Sen bir kere İstanbul'da büyükşehir'i almak istesen, o an İstanbul'un başında ki adama mı muhalefet yaparsın, yoksa muhalefete mi muhalefet yaparsın? Ayrıca Sarıgül'e veya Mansur'a oy vermenin amacı milletin kafasını değiştirmek değil, her düşünceden insanı ötekileştirmeden bir araya getirebilmek. Aynı zamanda bu 2 metropolü ve dolayısıyla ülkeyi bu rantçı ve hırsızların elinden almak.

Gerginliği dağıtma hamlesimiydi bu :D?

Bir gerginlik yok Mehmet.

Bunlar ergenus çetesi. İnci çakmaları.

Böyle dönem dönem başlık altında bazı arkadaşlara parazit olurlar. Kış kış dersin çözüm 1, ti'ye almazsın çözüm 2 ya da benim gibi kafa yaparsn çözüm 3.

Hayrullah'ın haremi. Nam-ı değer.

Böyle dönem dönem başlık altında bazı arkadaşlara parazit olurlar. Kış kış dersin çözüm 1, ti'ye almazsın çözüm 2 ya da benim gibi kafa yaparsn çözüm 3.

nam-i diger denir ona

daha onu da bilmiyosun artislik yapiyosun bwahahah

İstanbul ve Ankara için CHP bekleniyor ama bir 2009 secimlerinden yola cıkarak her iki ildede AKP, CHP'ye %6 %7 civarında fark atmıs. Bu rakamları her iki ilin nüfuslarına oranlarsak İstanbul'da CHP'nin AKP'yi geride bırakabilmesi için en az 2 milyon, Ankara'da ise 700 bin kisinin fikir değiştirmesi gerekiyor. Sanmıyorum birşeylerin değişeceğini.

Tabi senin bileceğin iş lakin bence cevap verme, muhattap olma sebebi de cevap veremeyeceğin için değil, kendi öz saygın için cevap verme, ben öyle yapıyorum sana da tavsiye ederim.

Rapor forumunun -kibar tabirle- içine etmişsiniz sakin olunsana yahu kilitlemek zorunda kalacağım.

Kız arkadaşımdan ayrılıp avatar değiştirdiğim ve mont ile wc'ye gittiğim iddaları asılsızdır.Ben zaten ev dışında yapamam, o özgüven yok bende.

Böyle yaptığınız için azıtıyorlar dostum.

Tabi senin bileceğin iş lakin bence cevap verme, muhattap olma sebebi de cevap veremeyeceğin için değil, kendi öz saygın için cevap verme, ben öyle yapıyorum sana da tavsiye ederim.

Yarın öbür gün sana da sararlar bilesin. 2009 üyesiyim ben. Çok ezikledim bunu. Gelir gider arada. Kış kış yapacan. Reel de "la" desen kaçar gider. O tiplerden.

:2aloh1:

Geri
Üst Alt