30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İstanbul ve Ankara'nın kaderini, fotoğrafta görünen bu tablonun ne kadar az veya ne kadar fazla olduğu belirleyecek....

Edit: Bu arada çok fazla hile hurda haberleri geliyor. Bekliyorduk ama hoş değil böyle şeyler. Her teranede sandık sandık deyip duruyorlar, sandık zamanı geldi mi de hile yapıyorlar nasıl iş anlamadım. Aklınızı başınıza alın meydanlara indirmeyin milleti....

Sana da küçük bir hatırlatma AKP'nin önceden kemiklenmiş oyu %20 civarı tahmin ediliyordu şimdi gezi-yolsuzluk olaylarıyla falan bu oyun %35'in üzerinde olduğu söyleniyor.

AKP dün ak dediğine bugün kara diyen, dün evet dediğine bugün hayır diyen bir parti şu anda. Neyin kemikleşmesi? 10 yıl sonra CKMP'den bir farkı kalmaz.

Edit: CKMP'yi adını çoğu kişinin bilmemesinden dolayı yazdım ama o da MHP'nin başlangıcı sayılır. Demek istediğim anlaşılmıştır umarım :)

Anlamadım, kemikleşmiş yerine kemiklenmiş, yazmışım; problem o mu acep? :)

Sana da küçük bir hatırlatma AKP'nin önceden kemiklenmiş oyu %20 civarı tahmin ediliyordu şimdi gezi-yolsuzluk olaylarıyla falan bu oyun %35'in üzerinde olduğu söyleniyor.

Yazmışsın.

Önceden %20 olan kemikleşmiş oy yolsuzlukla %35'e nasıl çıkacak. %15'e inmesi lazım mantıken

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey soracağım laf arasında, şu an saat kaç? Telefonumda ve bilgisayarımda 15.12 gösteriyor TRT 14.12. Bir gün önceden mi aldı benim aletler acaba?

AKP dün ak dediğine bugün kara diyen, dün evet dediğine bugün hayır diyen bir parti şu anda. Neyin kemikleşmesi? 10 yıl sonra CKMP'den bir farkı kalmaz.

Edit: CKMP'yi adını çoğu kişinin bilmemesinden dolayı yazdım ama o da MHP'nin başlangıcı sayılır. Demek istediğim anlaşılmıştır umarım :)

Kimin ne kadar haklı olduğunu akşam göreceğiz, boşuna fikir güreştirmenin anlamı yok.

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey soracağım laf arasında, şu an saat kaç? Telefonumda ve bilgisayarımda 15.12 gösteriyor TRT 14.12. Bir gün önceden mi aldı benim aletler acaba?

normalde bugün saatler ileri alınacaktı, seçim dolayısı ile yarın alınacak.

şu anda saat 14.14..telefonlar aldı ama kendilerini ileriye..o yarından itibaren geçerli

Yazmışsın.

Önceden %20 olan kemikleşmiş oy yolsuzlukla %35'e nasıl çıkacak. %15'e inmesi lazım mantıken

Mantıken öyle ama daha önce de söyledim; Türkiye'de vergi bilinci bile yok, insanların pek umurunda değil yolsuzluk var mı yok mu. Hatta bir çoğu izole olmuş durumda ve bu olayın komplo olduğunu düşünüyor.

Kimin ne kadar haklı olduğunu akşam göreceğiz, boşuna fikir güreştirmenin anlamı yok.

Yav sonuçların söylediğinle ilgisi yok ki? Sonuçlar ne çıkarsa çıksın söylediğin temelsiz.

%15 dediğin 7 milyon oy. 1 senede, hırsızlık, yolsuzluk, terör örgüyü ile ittifak, insanları öldürme gibi eylemler ile 7 milyon kemikleşmiş oy kazandılar diyorsun :D

Ondan anlamadı millet ne anlatmaya çalıştığını.

Mantıken öyle ama daha önce de söyledim; Türkiye'de vergi bilinci bile yok, insanların pek umurunda değil yolsuzluk var mı yok mu. Hatta bir çoğu izole olmuş durumda ve bu olayın komplo olduğunu düşünüyor.

Bizi de komploya düşürsünler bizde trilyoner olalım neden bu kadar stres çekiyoruz ki.

3 saatten az bir süre kaldı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yav sonuçların söylediğinle ilgisi yok ki? Sonuçlar ne çıkarsa çıksın söylediğin temelsiz.

%15 dediğin 7 milyon oy. 1 senede, hırsızlık, yolsuzluk, terör örgüyü ile ittifak, insanları öldürme gibi eylemler ile 7 milyon kemikleşmiş oy kazandılar diyorsun :D

Ondan anlamadı millet ne anlatmaya çalıştığını.

Söylediğimin temelsiz olduğunu düşünecek kadar düz mantık bakmayın o zaman bir daha olaylara. :D Türkiye'deki gruplar gerçekten birbirinden ayrılmış ve tamamen izole olmuş durumdalar. Buna CHP seçmenleri de AKP seçmenleri de diğer seçmenler de dahil. Kimsenin kimseden haberi yok. Akşam büyük bir şok yaşayıp oha bu AKP nasıl bu kadar oy almış bile diyebilirsiniz, ben size bunu anlatmak istiyorum.

Yoksa art niyet ve ya katı-subjektif bir öngörü yok yazdıklarımda....

Geri
Üst Alt