- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Error ?
Anlamadım, kemikleşmiş yerine kemiklenmiş, yazmışım; problem o mu acep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Error ?
Sana da küçük bir hatırlatma AKP'nin önceden kemiklenmiş oyu %20 civarı tahmin ediliyordu şimdi gezi-yolsuzluk olaylarıyla falan bu oyun %35'in üzerinde olduğu söyleniyor.
Anlamadım, kemikleşmiş yerine kemiklenmiş, yazmışım; problem o mu acep?![]()
Anlamadım, kemikleşmiş yerine kemiklenmiş, yazmışım; problem o mu acep?![]()
AKP dün ak dediğine bugün kara diyen, dün evet dediğine bugün hayır diyen bir parti şu anda. Neyin kemikleşmesi? 10 yıl sonra CKMP'den bir farkı kalmaz.
Edit: CKMP'yi adını çoğu kişinin bilmemesinden dolayı yazdım ama o da MHP'nin başlangıcı sayılır. Demek istediğim anlaşılmıştır umarım![]()
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey soracağım laf arasında, şu an saat kaç? Telefonumda ve bilgisayarımda 15.12 gösteriyor TRT 14.12. Bir gün önceden mi aldı benim aletler acaba?
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey soracağım laf arasında, şu an saat kaç? Telefonumda ve bilgisayarımda 15.12 gösteriyor TRT 14.12. Bir gün önceden mi aldı benim aletler acaba?
Sana da küçük bir hatırlatma AKP'nin önceden kemiklenmiş oyu %20 civarı tahmin ediliyordu şimdi gezi-yolsuzluk olaylarıyla falan bu oyun %35'in üzerinde olduğu söyleniyor.
Yazmışsın.
Önceden %20 olan kemikleşmiş oy yolsuzlukla %35'e nasıl çıkacak. %15'e inmesi lazım mantıken
Kimin ne kadar haklı olduğunu akşam göreceğiz, boşuna fikir güreştirmenin anlamı yok.
Mantıken öyle ama daha önce de söyledim; Türkiye'de vergi bilinci bile yok, insanların pek umurunda değil yolsuzluk var mı yok mu. Hatta bir çoğu izole olmuş durumda ve bu olayın komplo olduğunu düşünüyor.
Kimin ne kadar haklı olduğunu akşam göreceğiz, boşuna fikir güreştirmenin anlamı yok.
Yav sonuçların söylediğinle ilgisi yok ki? Sonuçlar ne çıkarsa çıksın söylediğin temelsiz.
%15 dediğin 7 milyon oy. 1 senede, hırsızlık, yolsuzluk, terör örgüyü ile ittifak, insanları öldürme gibi eylemler ile 7 milyon kemikleşmiş oy kazandılar diyorsun
Ondan anlamadı millet ne anlatmaya çalıştığını.
3 saatten az bir süre kaldı
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk