Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
bazılarına tepki için hepara oy mu verilir dostum ablamda akpye tepki olsun diye gitmiş bbpye vermiş ampul bu yüzden 12 yıldır iktidar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bazılarına tepki için hepara oy mu verilir dostum ablamda akpye tepki olsun diye gitmiş bbpye vermiş ampul bu yüzden 12 yıldır iktidar
Kendi memleketim Aydın ve Söke için durumu söylersem ,
ülkenin en başarılı belediye başkanlarından hatta en başarılısı olan diyebileceğimiz Özlem Çerçioğlu Aydın büyükşehir belediyesini CHP adına süpürecektir ,
Sökede ise büyükşehir statüsü ve bir çok belde/nahiye belediyesinin kapanması ve Sökeye bağlanması sonrasında işler biraz karıştı normalde CHP/MHP favori idi , sonraki durumda ise CHP/MHP/AKP başabaş deniliyordu son durumda herşeye rağmen CHP yüksek ihtimal alacaktır diye tahmin ediyorum .
Aydın'ın diğer ilçelerinden Nazillide MHP , kuşadasında CHP sürpriz olmaz ise alacaktır , Germencikte ise CHP favori olsada özellikle Ortaklar belediyesinin kapanması ve katılmasıyla işler biraz daha karışık CHP önde olsada net bir durum yok , geri kalan ilçelerinin ise durumlarını pek bilmiyorum .
Bu gercekmi ? Yoksa kafasi falan montajmi, nedir bu böyle tövbe tövbe![]()
Sonuçları ne zaman öğreniriz?
Yanlışın var 20 milyon Suriyeli oy kullanıcak
benim anlamadigim bu suriyeliler nasil oy kullaniyor bunlara direk turk vatandasligimi veriliyor oyle sacma seymi olur adama oturma izni ver turk vatandasligini verme avrupadaki ulkeler gibi.
akşam 10 gibi belli olur herşey