30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Kendi memleketim Aydın ve Söke için durumu söylersem ,

ülkenin en başarılı belediye başkanlarından hatta en başarılısı olan diyebileceğimiz Özlem Çerçioğlu Aydın büyükşehir belediyesini CHP adına süpürecektir ,

Sökede ise büyükşehir statüsü ve bir çok belde/nahiye belediyesinin kapanması ve Sökeye bağlanması sonrasında işler biraz karıştı normalde CHP/MHP favori idi , sonraki durumda ise CHP/MHP/AKP başabaş deniliyordu son durumda herşeye rağmen CHP yüksek ihtimal alacaktır diye tahmin ediyorum .

Aydın'ın diğer ilçelerinden Nazillide MHP , kuşadasında CHP sürpriz olmaz ise alacaktır , Germencikte ise CHP favori olsada özellikle Ortaklar belediyesinin kapanması ve katılmasıyla işler biraz daha karışık CHP önde olsada net bir durum yok , geri kalan ilçelerinin ise durumlarını pek bilmiyorum .

Efeler'i AKP alırsa şaşırmam

Sandığa fb ve bjk formasıyla gitmek hangi kafa düşüncesidir, adamları koruyup kolladılar düşürmediler halen bir tripler anlamadım en bu işi.

oy ve ötesi kurmuş adamlar helal olsun bundan haberim yoktu

Bj-yCslCYAA73B4.jpg

Bu gercekmi ? Yoksa kafasi falan montajmi, nedir bu böyle tövbe tövbe :D

Izmirde okuyorum ve ordan bir suphem yok ancak oyumu Marmaris'te kullandim, burada ciddi ciddi Akp götürebilir bu secimi, umarim bir surpriz yaşanmaz, ne turizm birakirlar ne başka birsey.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

urfada muhtar kavgasında 6 kişi ölmüş allah akıl fikir versin

benim anlamadigim bu suriyeliler nasil oy kullaniyor bunlara direk turk vatandasligimi veriliyor oyle sacma seymi olur adama oturma izni ver turk vatandasligini verme avrupadaki ulkeler gibi.

benim anlamadigim bu suriyeliler nasil oy kullaniyor bunlara direk turk vatandasligimi veriliyor oyle sacma seymi olur adama oturma izni ver turk vatandasligini verme avrupadaki ulkeler gibi.

Müslüman kardeşlerimize laf mı ediyorsun sen? Cehapelilerden daha çok Türkiye vatandaşı onlar.

Suriyeliler harbi nasil oy kullaniyor. Gocmen statusunde bile degil adamlar.

Geri
Üst Alt