30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bilmiyoru cidden. 2 zarfı aynı anda mı verdiler de böyle bir saçmalık yapılmış.

büyükşehirlerde il meclis ilçe büyükşehir 3ü tek seferde kullanılıyor aynı zarfa onu sandığa attıktan sonra muhtar seçimi yapılıyor normal illerde farklıdır belki onlar 3 zarf kullanıyormuş

2011 genel secimlerinde

50 milyon secmenden 43 milyonu oy kullanmis (7 milyon oy YOK)

Bu oylardan 42 küsür milyon oy gecerli sayilmis ( 1 milyon oy GECERSIZ)

Eski secimlere bakarsak yine böyle korkunc tablolar ortaya cikiyor

1 milyon gecersiz oy demek ülkenin kaderiyle düpe düz oynamak demek...

Oy vermeyen milyonlarida eklersek AKP zaferi elbette kacinilmaz olur!!

Evet. Cidden insan bir düşünür 2 sandık var orada 2 ayrı zarf veriliyor. Of ki ne of.

gördüm çünkü adam mor zarfı boş olarak attı sandığa diğer bütün kağıtları mavi zarfa tıkıştırmış

teker teker attırsana kardeşim adamın oylarını millet karıştırmasın

büyükşehirlerde il meclis ilçe büyükşehir 3ü tek seferde kullanılıyor aynı zarfa onu sandığa attıktan sonra muhtar seçimi yapılıyor normal illerde farklıdır belki onlar 3 zarf kullanıyormuş

Adam Maltepe-istanbul'da görevli ama. :(

Seçmen kitlelerini göz önüne alırsak, muhtar kağıdı ve benzeri diğer konularda hata yapan taraf daha çok AKP seçmeni olur.

gördüm çünkü adam mor zarfı boş olarak attı sandığa diğer bütün kağıtları mavi zarfa tıkıştırmış

Sandık görevlileri de mal işte. Bizimkiler ayrı ayrı verdi.

Bj-2Ee0CIAAlm46.jpg:large

bu ekran görüntüsü nereden acaba??

İnsanlar bu sefer bilinçli hareket ediyolar,oy sayımına gidiyor millet,oyuna sahip çıkmalı herkes...

başta duran sigirlar bişey demiyormu. o nasil oluyor. bize 1-1 verdiler zarflari.

Hayırlısı..

Geri
Üst Alt