30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

45 AKP

37 CHP

Ankara'ya da yuh olsun. Kendimi bildim bileli Melih Gökcek denen zat orayi yönetiyor ve gram ilerleme yok herzamanki gibi. Hala o saksakciya oy verenler ve memmun olanlar var demekki. Bu secimlerin etkisini 10-15 sene sonra görecegiz bence..!

Geçenlerde AA'nın bir oy açıklaması vardı AKP için %66 falan gösteriyordu şüpheli yaklaşıyorum oraya.

Cihan HAber Ajansına göre İSTANBUL CHP

Anadolu HAber Ajansına göre İSTANBUL AKP

:D:D

Deveye diken bu halka seven! yaranır inşallah büyük bir ekonomik kriz olurda bu AKP ye oy veren koyunlar yiyecek ekmek bulamaz.

Hakaret etmek istemiyorum ama benim gurbetten gözlemlediklerim bunlar hep Anadolu'yu sömürüyor. Orada da zaten hepsi neredeyse asgari ücrete calisiyor.. Asgari ücrete calisan adamlar "Allah basbakan'dan razi olsun diyor". Bunlara verilen zehir 20 senelik falan herhalde..

15 senedir ülkeyi bu akp yönetiyor.. 2001'de kurulup 1 sene gecmeden iktidar oldular. kimin destegiyle peki? hala o destek sürüyor ve bizi paralel yalanlarla zehirleyip oy caldi yine..

interneti olan ve olmayan kesim kendini belli ediyor. adam evdeki paralari acilen sifirlayin falan diyor koskoca basbakan yolsuzluga karisiyor ama yine 3 sene önceki ayni oylari aliyor.

[attachment=9143:bbbbbb.jpg]

[attachment=9144:mmmmmm.jpg]

CHA ya göre

Ekli dosyalar

• bbbbbb.webp
    bbbbbb.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 121
  • mmmmmm.webp
    mmmmmm.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 122
kimi kanallar elektrik kesintileri sonrası oluşacak tabloyu veriyor beyler medyaya suç atmayın adamlar haklı.

Geri
Üst Alt