30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

bu isler boyle yurutuluyor.. nasil aziz yildirim halkin adami , cumhuriyetin goz bebegi yada Ataturk gibi adam diyorlarsa bugunde RTE din ve imamla oyl kazaniyor.. unutmayalim bugun bu ulkenijn 99% musluman, din ile prim yapamk cok kolay..

konyaya gecen yil gitmistim, taksici abi bana ne diyor biliyormusun: turkiye artik guclendi, basbakanimiz dunya lider oldu, bugun savas ciksa herkezi yeneriz gibi havalara girmisler. akp dis politikasida milleti etkilemistir.

+ Allahi var, adamda liderlik ve ozguven var..

Tarihin kirli sayfalarini cok okudum ben maalesef. Türkiye'deki yapilan yanlislarin etkisi hep sonradan hissediliyor.. Almanlar bile zamaninda Hitler'e güvenip 1990'a kadar bunun rezilligini cekmisti.

Fox tv den takip ediyorum.Diğer kanallar inanılmaz yanlı sonuclar veriyor.İzmirde 47 40 imkansız.Ampulun o kadar yüzde tutturması.

Burda ne kendinizi harap ediyorsunuz internet ortamı burası.Zaten Akp oylarının çoğunu bilgisayar açamayan vatandaştan alıyor.Burada akıllı insanların çoğunluk olması normal.Akp'ye oy veren adam eşekle münasebettedir şu an muhtemelen

Tarihin kirli sayfalarini cok okudum ben maalesef. Türkiye'deki yapilan yanlislarin etkisi hep sonradan hissediliyor.. Almanlar bile zamaninda Hitler'e güvenip 1990'a kadar bunun rezilligini cekmisti.

bizdede oyle olacak, gezi parki sadece bir mesajd.. Akp kazansa bile ancak bir yada iki yil kalabilir iktidarda..

birgun RTE indirilecek, her diktator gibi onunda sonu gelecek..

bugun 3,4 parti ile ittifak durumundalar, yani ne diyecegimi bilmiyorum ama adamlar herseyi kontroll altinda tutuyor suanlik..

Fox inatla CHP diyor İstanbula ama tüm siteler AKP de gösteriyor hem de fark var oylarda

milliyet aa ve cha sonuclarini yan yana veriyo fark varda acilan sandik birinde %7 digerinde %17

10 dk önce TÜRKİYE GENELİ

AKP %44.14 CHP %22.58 MHP %18.80

ŞİMDİ

AKP %46.40 MHP %20.57 CHP %20.45

CHA ya göre

Burda ne kendinizi harap ediyorsunuz internet ortamı burası.Zaten Akp oylarının çoğunu bilgisayar açamayan vatandaştan alıyor.Burada akıllı insanların çoğunluk olması normal.Akp'ye oy veren adam eşekle münasebettedir şu an muhtemelen

eşeklere karşı zaafın var galiba bu nasıl bir muhalefettir rezil.sen gibi mahluklar yüzünden bu adamlar tepki oylarını alıyor.

İstanbul'da Ankara'da kafa kafaya gidiyor,sıkıntı yok...

Geri
Üst Alt