30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Site varmı takip edeceğimiz akp yandaşı olmayan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cihan Haber Ajansı'nın verileri aşağıda.

izmir

chp %53.64

akp %33.83

mhp %7.58

açılan sandık oranı %9.74

cihan haber ajansı ?@cihan_haber 9 dk.

istanbul

chp %45.40

akp %44.28

açılan sandık oranı %10.6

ankara

akp %44.70

chp %43.91

mhp %8.18

açılan sandık oranı %7.58

bunun gibi insanlar cevresinde bile konusmaz kardesim :)

diyorki akpye oy verenler hepsi salak ve daha bilgisayar acamiyor, eee demek evde 24/7 klavye basinda oturmakla adam olunuyor onun kafa yapisina gore :D

bu ulkenin 50% hangi oyu verirse versin, saygi duymak lazim. ben kendim bile akpyi sevmem ama onlara oy atan halkimizida kucuk dusurecek soylemleride tepki gosteririm.

akpde hirsizlik var, burda hepimiz ayni gorusteyiz ama adamlar cobanin, tarimcinin, koy halkinin derdini dinliyor.. soruyorum chp ne yapiyor?

10 sene önceki savunma. Geçiniz.

Tabandan tepeye adamlarda hirsizlik okadar normalki,onlar deniyor bikmadan bütün bir Millet bunlarin hirsizligini engellemekle mesgul.

[attachment=9157:Unbenannt.PNG]

birde senelerden beri futbolun belirleyici bir unsur oldugunu iddia eden beyin yoksunlari vardi..alin 3 seneden beri trabzonun kupasini vermeyen akp´nin aldigi oy..bosuna demiyorum tr de toplam futbol taraftar sayisi 1 milyonu gecmez diye..

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 119
AA ya sorsan Chelsea'yi eledik. Messi ve CR7 %99 Galatasarayla anlaştı. Kişi başı milli hasıla da 1 milyon $...

cihan ve doğan a göre istanbulda chp önde

Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum

Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?

bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..

bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..

seviye harbiden yerlerde surunuyor!

Ankara'da fark yok denecek kadar az,olacak olacak inşallah...

"Anadolu Ajansı Beypazarı'nda BDP'nin %44'le önde olduğunu gösteriyor. Beypazarı'nda BDP adayı bulunmamakta."

Geri
Üst Alt