30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Çok pis oyunlar dönüyor gibi geliyor. Seçimi böyle olan memlekette hangi demokrasiden bahsediliyor acaba? Adamlar can havliyle her türlü manipülasyonu yapacaklar anlaşıldı. 2000'e yakın sahte oy için tutanak tutulmuş. Bir de bunların farkedilmeyenleri olacaktır. Elektrik kesintileri bilmem ne falan kesilmeyen elektrik nedense seçim günleri kesiliyor. Tabi ki sadece tesadüf!!! AA bildiğin manipülasyon yapıyor sanırım. Seçsis'de kimbilir ne dümenler dönüyordur... Bunun adı da demokrasi oluyor bizim ülkemizde çok enteresan...

Hoşuna gitmediyse git İHL sözlükte g.. Kılı arkadaşlarınla takıl

IHL ne oldugunu bilmiyorum ama haddini bil.. oyle klavye basinda delikanlik olmuyor

saygisizlik etmek istiyorsan, senin gibileri havada sis kebab yaparim..

biraz daha acik konusabilirsin, o arkadaslarim kim oluyor.. erkek gibi cvp yaz, kari gibi klavye basinda kivirma!

Arkadaslar ben tarafsizim ama sunu bilmek istiyorum

Bu forumda sadece CHP ve MHP tutan renktaslarmi bu forumda yorumlarda bulunabilir?

bu tur yorumlari goruyoruz: vay akpci yandas, vay yobazlar, bilmem guneydogudakiler hepsi terrorist..

bunun cevabini ozelikle adminlerden almak istiyorum, durum buysa ozaman bizde hangi forumlarda takilabilecegimiz bilelim..

seviye harbiden yerlerde surunuyor!

Burda böyle

Beni en çok şaşırtan Hatay oldu. O yaşananlardan sonra nasıl AKP'ye oy çıkıyor hala anlayamıyorum.

Aynen sadece bunlar değil şu suriye olayı nedeniyle berbat durumda olan antep ve urfada da akp önde ,

hakikaten insanı seven deveyi öpen derler ya ...

10171663_795272627172500_298694496_n.jpg

koptum

Yaşanan olaylardan sonra AKP yüzdesini geliştirdi. :)

Ülkede o kadar cok bok var ki, temizle temizle bitmez.

başbakanın evinden çıkışına bak kendi kalabalığının yanında bile 50 koruması var milletin vekili bunlar güya yazıklar olsun

son dakika

cihan haber ajansı ve

samanyolu haber ajansı

siber saldırı yapılmış

kaynak

samanyolu haber

Geri
Üst Alt