30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İstanbul'un 26 ilçesinde AKP önde.

bu ne büyük heyecan

Allahım brezilya mı

haydi mansur haydi sarıgül[attachment=9163:1 (30 x 31).jpg]

Ekli dosyalar

• 1 (30 x 31).webp
    1 (30 x 31).webp
    644 bayt · Görüntüleme: 112
AK PARTİ Kadir Topbaş 1.717.300 (%51.08)

CHP Mustafa Sarıgül 1.359.250 (%40.43)

Ulan en son 2002'de bu kadar heyecanlanmıstım,bu ne ya...

Mansur ülkücülerin kralıdır ocaklarda yetişen bir adamdır mansur CHP yi ankara da birinci parti yaparsa .. Bu Başarı CHP nin değil Ülkücü milliyetci MHP nindir herşeyi konuşuyosunuz bunlarıda söyleyin ???

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hadi canım sende. Öyle olsa geçen seçimde de alırdı. İkisinin ortak payıdır. Ankara'da büyük bir kemik chp'li kesim var.

ünal başgan @unalbasgan · 19m

aa'ya göre şu anda chelsea karşısında 5-2 öndeyiz. :((

Cihan Haber'e inananlar, AA sonuçta resmi görevli, Cemaat kuruluşu Cihan nereden haber alıcak.akın tekrar söylüyorum Mhp'ye oy vrene biri olarak seçimi bu şekilde baltalamaya çalışmak çok yanlış.Anakara'da daha %40 açılmadan adam seçimi kazandım diyor manüpilasyon işte budur.

ATV ve diger AKP yandasi kanallarin DOMBRAAAA RTE müzigini arka plana verip görüntüde Akp bayraklari sallayan cahilleri gösterirken gayet güzeldi herhalde ortam.. Birde recep tayyip erdogan recep tayyip erdogan tezahürati yaptilar yanlis hatirlamiyorsam hemde ATV'de oldu bunlar..!! Kanal D'de böyle bir facia CHP lehine olsa kanal kapanmisti.

Mansur ülkücülerin kralıdır ocaklarda yetişen bir adamdır mansur CHP yi ankara da birinci parti yaparsa .. Bu Başarı CHP nin değil Ülkücü milliyetci MHP nindir herşeyi konuşuyosunuz bunlarıda söyleyin ???

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mesele chp mhp meselesi degil sen hala anlamadin mi?

ATV ve diger AKP yandasi kanallarin DOMBRAAAA RTE müzigini arka plana verip görüntüde Akp bayraklari sallayan cahilleri gösterirken gayet güzeldi herhalde ortam.. Birde recep tayyip erdogan recep tayyip erdogan tezahürati yaptilar yanlis hatirlamiyorsam hemde ATV'de oldu bunlar..!! Kanal D'de böyle bir facia CHP lehine olsa kanal kapanmisti.

Ben onalara dair bişey demedim ama seçimi baltalamaya çalışan Cemaat kuruluşuna da prim vermeyin

Hadi canım sende. Öyle olsa geçen seçimde de alırdı. İkisinin ortak payıdır. Ankara'da büyük bir kemik chp'li kesim var.

Son cümlende haklısın ama Cengizde de haklılık payı var 2009 seçim sonuçlarına bakmanı öneririm .

Geri
Üst Alt