30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara'da çevre ilçelerden gelmiş yoğunlukla oylar. CHP'nin kalesi ve en kalabalık ilçe olan Çankaya'dan %2 gelmiş henüz sadece

İBRAHİM MELİH GÖKÇEK
spacer.gif
273,068
spacer.gif

%44.95

spacer.gif

MANSUR YAVAŞ
spacer.gif
263,917
spacer.gif

%43.45

Kesin sonuçlardan birisi Aydın-Germencikte MHP kazandı ,

büyükşehir olayı CHP yi vurdu kapatılan MHP li Ortaklar belediyesi Germencikle birleşince daha büyük olan Ortaklar sonucu belirledi Germencik belediye başkanlığı seçiminde .

Heralde ben bilgi aldım diyecek.Ankara son ana kadar belli olmaz.Daha şimdiden kutlama yapmaları saçma.Ben YSK'yı baz alırım

Ya kutlama yapmadı. Endişe duyduğu bir konuyu daha bir sonuç belli değilken iletti. Dedi ki, örnek Çankaya için hata var. Biz bizzat takip ediyoruz %50 alıyoruz hata var dedi. Değilse manipülasyondur diye ekledi. Sandıkları terk etmeyin dedi. Kutlamadı.

Arkadaşlar YSK kimseye bilgi felan vermez kesinleşene kadar.

Hatay'da Chp öne gecti,valla Akp hala alırsa Hatay'ı ciddi hayal kırıklıgı olur...

Ankara'da çevre ilçelerden gelmiş yoğunlukla oylar. CHP'nin kalesi ve en kalabalık ilçe olan Çankaya'dan %2 gelmiş henüz sadece

Zaten partiler ajanslardan çok daha hızlı alıyor sonuçları, eğer ki chp kendine çok güvendiği ilçeler'den henüz çok az sandık açılmasına rağmen önde olduğunu gördüyse ona göre yapmış olabilir o açıklamayı

Ya kardeşim bilmiyorsan sus adam sansınlar.

Hadi Cihan'ı bilmiyorsun, devletten bilgi almak nedir ya? Bunlar haber ajansı, kendi ağları yoksa devletten bilgi felan alamazlar. Öyle olsa YSK herkese verir.

AA resmi görevli.AA'dan veriler kanallara aktarılıcak diye karar alındı.Zaten Cihan'a göre açılan sandık yüzdesi 2 katı.

Ankarada çankaya sayılmadıysa chp öne geçebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ulan %8 MHP'ye verilen çöpe gidiyor Ankara'da. Nasıl saçmalıktır bu böyle? O çöpe giden oyu CHP'ye verseler, Melih'i kovmak kesinleşirdi.

Geri
Üst Alt