30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Mansur Sarıgül.. inşallah!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ulan madem herkes şikayetçi neden sonuçlar böyle ? Twitterdan yazan (ünlüler dahil) hepsi mi -18 ? Heyecandan parmakları AKP'ye mi kayıyor ?

Yalnız cemaatçı arkadaşlarda da ne polyanna varmış la, indireceklerdi güya tek başlarına. :asd:

Akp'nin kendini acındırması ve oy gasp etmesi onlar

Fethullah Gülen'in çok da büyük etkisi olmadı. Yine AKP oy çaldı hocaefendi sayesinde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İstanbul'da TOPBAŞ bu saatten sonra alır seçimi

Ankara son dakikaya kadar herşeye gebe

Ya ben anlamıyorum, varsa burda akpli arkadaşlar açıklasın.

Aziz Babuşçu konuşurken "Re-cep Tay-yip Erdoğan" diye bağırmanın mantığı nedir?

Medyanin ve ajanslarin güvenirliği bu gece resmen iflas etmiştir insanlarla dalga geçiliyor.

Su tabloda akp bu kadar oy aliyosa akpliler hic sevinmesin. Bu kadar olaydan sonra bir parti bu kadar oy aliyorsa allah rahmet eylesin o ulkeyi. Istediginiz kadar sevinin dunyada bunun karsiligi tr insani geridir. Rusyada da suriyede de aliyolardi tum oylari. Turkiyeden rusya ne ise avrupadan da turkiye o. Gecmis olsun herkese. Dunyada bu olaylardan sonra bu kadar yuksek oy alanlarin oldugu ulkeye demokrasi demiyolar.

YSK beklenirse her şey ortaya çıkacak ne olursa olsun manipilasyonlara gelmemek gerekli sabırlı olmak eklemek gerekli

Bu ülke bitmiş MHP bdp teröristleri kadar oy alıyor ancak.

Yazık cidden

Yalnız cemaatçı arkadaşlarda da ne polyanna varmış la, indireceklerdi güya tek başlarına. :asd:

MHP Ist te 11-13% Ankarada 25+% kendi oyubu cemaat mürid bilmem neler olmadan bu oylar,MHPliler iki büyük ilde nasil davranmasi gerekiyorsa öyl davranmis.

Ben Erdoğan geldikten sonra Türkiye'de hiçbir seçimin şeffaf geçtiğine inanmıyorum. Her seçimde internetde falan insanların 70% - 80% akp'ye oy vermeyecem diyor. Nasıl oluyor da bu kadar ezici üstünlük sağlıyorlar hala?

Geri
Üst Alt