30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Bu ülke müslümanım diye geçinmesi bile hakarettir.Kul hakkı yinen bir adam hala 2 kişiden birinin oyunu alıyorsa denecek fazla bir şey yoktur.

Ayrıca bu oluşumu bugünde anladıkki ancak güçlü bir sağ parti kurtarır.Çünkü yaşadığımız dine uygun siyaset yapmak bu ülkede prim yaptırıyor ne yazıkki.

Ya abi sabahtan beri 400 küsür sahtekarlık haberi var,hepsi AKP'den,sahte oy pusulaları mı dersin elektrik kesintileri mi dersin daha nice sahtekarlıklar,dilerim ki su İstanbul ve Ankara'yı alalım,baska birsey istemiyorum,güney ve dogudaki illerde hemen hemen beklenilen sonuclar cıktı,ama 3 büyük sehir artı bir de Antalya'yı alsak cok iyi olacak...

Çok zor İstanbul ve Ankara bu saatten sonra.

Aynen MHP yapabileceğinin en iyisini yapmıstır.

Ben de oyumu CHP'ye verdim.

Bir çok mhp lide akp düşsün diye oyunu verdi.

Yoksa MHP İstanbul'da %4 alacak bir parti mi?

O kadar da değil yani.

abi kafayi yiycem, peki bu akp 2009 secimlerinden daha fazla nasil oy aliyor ya.

İstanbul'da sandıkların yarısından biraz fazla açıldı. AKP 45%, CHP 43% öyle aman aman bir fark yok. Siz haber kanallarına inanmayın.

Ne CHA'ya ne AA'ya güveniyorum. Kesin sonuçlar önemli artık bana göre.

Ntv ' nin sandık açılma yüzdesi doğru mu yoksa bayağı geriden mi geliyor?

Bu sehirlerde yasayan istanbul ve ankarayı akpnin kaybetmeyecegini bilir. Koca Ankarada bir tek cankaya ondeyken nasıl olurda chp kazanacak. İstanbulda ilcelerin yuzde 75inde akp ondeyken nasıl olacakta chp kazanacak. Bana gore hicbir degisiklik yok chp yerinde saydı akp belli bir tabani kaybetti mhp ve chpye ancak bu tabanı muhafazakar kesim ozellıkle saadet partisi ve kürtcü kesim bdp ile kapattı.

Suriyeliler yalan dolanlar ile düzeltti diyelim kayan tabanı.

Chpnin ankarayı ve istanbulu alma ihtimali kesnlikle yok bu saatten sonra

Şahsen ben açıklamalarda Chp'ye güvenmiyorum çünkü daha önceki yerel seçimde aldık dediler İstanbul'u.

Chp anlaşılmıştırki elinde bu kadar koz varken muhalefet için yetersizdir.

Bu durumda tek yol Mhp'nin artık kabuk değiştirmesi olacak gibi çünkü bu adamların üstesinden ancak sağ parti gelebilir.

Müthiş bir hayal kırıklığı gerçekten.

Bunca vicdansızlığa rağmen geçen yerel seçime göre oylarını arttırmasını artık muhalefet şapkayı önüne koyup düşünmeli.

Bu arada Sarıgül'e de yazık oldu.Keşke güçlü bir sağ parti kurup girseydi seçime.

Melih Ankara'yı hala nasıl alıyor anlamak zor.Mhp'li aday göstermesine rağmen Mhp'ye %9 oy gelmiş.Ama İstanbul'da en az %10 Mhp Chp'ye oy vermiş.

Dogru parti kazaniyor. :encouragement:

Ne kadar propaganda yaparsaniz yapin anti-AKPciler, sonunda milletin çogu Erdogan'i istedigini çok, ama çok açik oluyor.

Geri
Üst Alt