30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara da bir CHP klasigi yasandi, tabiki yine tutmadi..

bide demezler mi Ankara yi aldik diye. :cool:

9 il almış Bdp. Ve siz (sana özel demiyorum) azalmış oyları diyorlar.

Tekrar diyorum. Bu gidişat iyi değil. Yazıklar olsun Türk halkına.

Kaynaklar çelişkili bdp'nin illeri bazı yerlerde bazı yerler de 7 bazılarında 10 gözüküyor. Hangisi doğru yarın görücez eğer 10'sa sahiden tehlikeli.Ben zaten en çok doğuyu merak ediyorudm.

ne kılıçdaroğlundan bir cacık olmaz nede bahçelide rte ikna kabiliyeti yüksek bir zat Allah yoktur dese inanacaklar o moddalar görünen oki rte ölene kadar kimse deviremez öyle bir adam yok çünkü konuşması kuvvetli zeki din üzerinden halkı sömürebilecek kabiliyete sahip yok hiç kimse

Seçim başında bilgi aktardığım Ankara'daki sandık görevlisi arkadaşım yazmış şimdi :

"An itibariyle sandiklari muhurleyip teslim ettik.Ampul kafalilar deneme lisesinde 3 sandigi calma tesebbusunde bulunmus olup tarafimizdan bertaraf edilmistir.Bu gun bu ulkenin bir vatandasi olarak kafami yastiga rahat koyacagim.Yapabilecegim herseyi yaptim.""

insan tayyip'in en büyük hayranıda olsa 20 senede imelih'ten bıkmaz mı arkadaş?? Adam parti sayesinde alıyor okadar oy

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilmem hatırlar mısınız, Erkan Mumcu ve Mehmet Ağar Demokrat Parti altında birleşme noktasına gelmişlerdi yıllar önce ancak son anda, muhtemelen bazı güçlerin müdahalesi ile, bu birleşme son anda bozulmuştu. Eğer o zaman bu birleşme olsaydı AKP bugün bu kadar güçlü olmazdı, en az %20 civarı oy kayardı bu oluşuma. Ama bir şekilde engellendi, ve AKP tek başına bırakıldı rakipsiz olarak. Adam gibi bir sağ parti şart.

erkan mumcu kayboldu gitti öldü mü noldu?

Mansur reis::sad007:,ülkenin başkentini Melih tırtosuna emanet edenlere bela vursun,böyle başkent mi olur.

Kaynaklar çelişkili bdp'nin illeri bazı yerlerde bazı yerler de 7 bazılarında 10 gözüküyor. Hangisi doğru yarın görücez eğer 10'sa sahiden tehlikeli.Ben zaten en çok doğuyu merak ediyorudm.

Yahu diyorum bir saattir ısrarla karşı çıkıyorsunuz sizde.

Ben anlamam. Bu kadar yüksek almş olması bile kafidir. Resmi aldığı 8 olur 10 olur umurumda dahi değil. Bu kadar zorlaması normal değildir. Akp'ye oy veren pek sevgili Merkez Sağcı uzun boylu seviciler açıklasınlar. Doğu giderse, sizde gidersiniz.

dunyaninenuzuninsani_6182007120912PM-1.jpg

bir dahakine bu adami secelim ülke olarak..adam cok uzunmus:)

hırsızlık konusunda..

derin şüphelerim var ama emin değilim..

Sarıgül ve kılıçdaroğlunun zamanında yaptığı yolsuzluklar

yapacaklarının teminatı olduğu için

hırsızlık kriterim olmadı seçimimde..

yüz milyar dolar ama çook büyük filan demeyin

ssk da belediye de bulduğu fırsatı başbakanlıkta bulunca yaparlar..

sarıgülde kılıçdaroğlu da aklayamadı kendini..

iyi geceler mutlu yarınlar hayırlısı olsun hepimiz için..

Okadar ses kaydina ragmen kararsizsin ama dedikodudan ibaret haberlerden eminsin iste size bu yuzden koyun diyoruz!

yahu kılıcdaroglunun sucu ne arkadas? Chp bugun alabılecegının maksimumunu aldı. Chp bu kadar zaten.

(bende espriyle karışık tamamen espri yanlış anlama)

7.defa koyduk zaten:))

cihan da artik istanbul ve ankaradaki farki gösteriyor. alman medyasi bosuna chp lilerin iddasina inandi.

CHP'nin İstanbul'da %43, Ankara'da ise %42 oy almış olması muazzam bir başarı bu arada. Bunu küçümsemeyin. CHP'nin bu ülkede bu seviyede oy alması şaşılacak bir durum, halkın belli kesiminin AKP'ye ne kadar tepkili olduğunun kanıtı. CHP'den AKP'ye karşı daha fazla mücadele beklemeyin, bugün adam gibi bir sağ parti olsaydı AKP muhtemelen en az %10 daha az oy alırdı. CHP görevini fazlasıyla yerine getirdi. AKP'nin bu kadar güçlenmesinin sorumlusu sağ partilerin "yok" olmuş olmaları.

Resmi olmayan secim sonucu : Türk halkinin % 45 hirsiz ahlaksiz bakan çocugu

cepten

Geri
Üst Alt