30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

hırsızlık konusunda..

derin şüphelerim var ama emin değilim..

Sarıgül ve kılıçdaroğlunun zamanında yaptığı yolsuzluklar

yapacaklarının teminatı olduğu için

hırsızlık kriterim olmadı seçimimde..

yüz milyar dolar ama çook büyük filan demeyin

ssk da belediye de bulduğu fırsatı başbakanlıkta bulunca yaparlar..

sarıgülde kılıçdaroğlu da aklayamadı kendini..

iyi geceler mutlu yarınlar hayırlısı olsun hepimiz için..

Yahu hırsızlığı geç inanıp inanmamakta serbestsin hatta diğerleride aynı pokun varyantı diyebilirsin ,

ama şu Suriye mevzusunda diyemezsin , normal bir ülkede sadece bu suriye olayından ötürü istifa edip yargılanmaları gerekirdi ,

Ülke'nin uluslararası itibarı SIFIR bile değil şu anda , bir tane dostumuz kalmadı üstüne büyük stratejik kayıplara uğradık özellikle son 1 senedeki abuk sabuk temelsiz politikalarla ,,

Gerçekten anlayamıyorum derdim benim akp-chp-mhp değil , yaklaşık 1 küsür sene evveline kadar ben dahi akp'ye vermeyi düşünüyordum oyumu ama sizin gibi saçma donelerle değildi nedenlerim ,

ama şu 1 küsür senede yerle yeksan ettiler ülke'nin dış politikasını , menfaatlerini ,

her bakımdan kötüye gidiliyor ve bunlar daha iyi günlerimiz maalesef ,

yazık cidden üzülüyorum .

Adam diyorki uçağa binemeyen Bahçeli, öte yandan bakıyorum hüloğğğ, yok uzun boylu vs...

Arkadaş eğitimli bilinçli insan böyle nasıl konuşur ya ?

Valla çıldıracağım.

Şimdi bunu konuşuyorduk arkadaşlarla.

Adam uzun da değil uzun olsa :D Benden 15 cm kısa..Türk erkeği için standart bir boya sahip. Braveheart'da savaşçılar diyorlardı ya William Wallace 2 metredir sen o değilsin diye. Gözlerinde nasıl büyütüyorlarsa demek ki :D

alıntıdır :

Secim haritasina gore ülkeyi elma gibi soysan ortasinda kocani kalio:) Vitamini kabuğunda diye bosa demiolar

:D

Neyse bu seçimde halkın verdiği tepkiyi iyiirdelemek gerekir.

Demek ki muhalefetin yaptığı içi boş siyaset tutmuyor.

Bugun Turkiye isole bir ortadogu ulkesi oldugunu gòsterdi. Yabanci ulkeler artik Turkiye´den ilkiniyor. Millet farkinda degil 50 yil geriye gittigimizin. Yabancilarin gozunde Turkiye´nin Suriye veya Tunus´tan farki kalmadi. Eskiden saygin bir ulkeydi. Yobaz bir toplum olarak taniyorlar artik bizi. Utanc verici bir noktaya geldik. Ben Utaniyorum ama akp´ciler utanmiyor.

CHP'nin İstanbul'da %43, Ankara'da ise %42 oy almış olması muazzam bir başarı bu arada. Bunu küçümsemeyin. CHP'nin bu ülkede bu seviyede oy alması şaşılacak bir durum, halkın belli kesiminin AKP'ye ne kadar tepkili olduğunun kanıtı. CHP'den AKP'ye karşı daha fazla mücadele beklemeyin, bugün adam gibi bir sağ parti olsaydı AKP muhtemelen en az %10 daha az oy alırdı. CHP görevini fazlasıyla yerine getirdi. AKP'nin bu kadar güçlenmesinin sorumlusu sağ partilerin "yok" olmuş olmaları.

işte o zaman MHP gibi bir sağ partiyi güçlendirceksin, sağın oylarını aldığın gibi chp oylarını da alırsın iş biter

Ya ankarada %7 mhp var diyorlar arkadas ölür müsünüz chp'ye verseniz şu akp kazanmasa

Bu son günlerde ne kadar çok şikebahçe taraftarı ve rüşvetçi hırsızlari sevenler doldu forum'a.

Gidişat gerçekten çok kötü.

Topbaş ve Gökçek beğendildiklerinden değilde RTE sayesinde kazandılar bana kalırsa. RTE olmasaydı imkanı yok kazanamazlardı.

CHP'nin İstanbul'da %43, Ankara'da ise %42 oy almış olması muazzam bir başarı bu arada. Bunu küçümsemeyin. CHP'nin bu ülkede bu seviyede oy alması şaşılacak bir durum, halkın belli kesiminin AKP'ye ne kadar tepkili olduğunun kanıtı. CHP'den AKP'ye karşı daha fazla mücadele beklemeyin, bugün adam gibi bir sağ parti olsaydı AKP muhtemelen en az %10 daha az oy alırdı. CHP görevini fazlasıyla yerine getirdi. AKP'nin bu kadar güçlenmesinin sorumlusu sağ partilerin "yok" olmuş olmaları.

katılıyorum solun oyu çok fazla bölünüyor partilerden ötürü ama sağda bölen yok

Yahu diyorum bir saattir ısrarla karşı çıkıyorsunuz sizde.

Ben anlamam. Bu kadar yüksek almş olması bile kafidir. Resmi aldığı 8 olur 10 olur umurumda dahi değil. Bu kadar zorlaması normal değildir. Akp'ye oy veren pek sevgili Merkez Sağcı uzun boylu seviciler açıklasınlar. Doğu giderse, sizde gidersiniz.

pkk ezelden beri 7-8 yerde zaten üstün.Hakkari, Batman Diyarbakır, Siirt, Bitlis, Şırnak. Bu illerin kaybedilmesi anormal bir durum değil zira hep böyleydi.Iğdır ve Mardin'in durumu beni daha çok ilgilendiriyor.

chp ve akp olduğu sürece bu iş böyle devam eder chp de akp de başarılıdır bugun kaybetmemştir ikiside bir merkez sağ partiçıkarsa ülkede bu dengeler o zaman değişir aksi takdirde akp genel seçimlerde 50 ye chp de 25 civarı oy alır yine

ülkemize hayırlı olsun. bazıları içine sindiremesede halk (yada koyunlar) son sözünü söyledi. birde dikkatimi çekti halka koyun diyenlerle fatih terime kebapçı diyenler hep aynı kişiler. aralarında bir benzerlik var olsa gerek :)

Geri
Üst Alt