- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bugün kesinlikle hile oldu!!
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseye boşuna kızıp hakaret etmeyin. Olay ciddi. İnsanlar fanatizmin romantikliğine takılmış gerçeklerden çok uzak. Ülke uçuruma sürükleniyor hızla.
Şimdi bunu konuşuyorduk arkadaşlarla.
Adam uzun da değil uzun olsaBenden 15 cm kısa..Türk erkeği için standart bir boya sahip. Braveheart'da savaşçılar diyorlardı ya William Wallace 2 metredir sen o değilsin diye. Gözlerinde nasıl büyütüyorlarsa demek ki
![]()
söylesene nerde yaşadığını bi![]()
ülkemize hayırlı olsun. bazıları içine sindiremesede halk (yada koyunlar) son sözünü söyledi. birde dikkatimi çekti halka koyun diyenlerle fatih terime kebapçı diyenler hep aynı kişiler. aralarında bir benzerlik var olsa gerek![]()
Yalnız şunu kaçırmamak gerekiyor; bu seçimlerde AKP'nin "düşük seviyeli" seçmenin oyunu almış olması işlemiş oldukları suçları ortadan kaldırmıyor. Bana kalırsa işin korkunç yanı AKP'nin bu oyu almasından ziyade, işlemiş olduğu suçlardan dolayı AKP'yi yargılayacak hiç bir gücün ortada kalmamış olması. Buna çözüm bulunması gerekiyor. Asıl tehlike bu.
Neyse seversin veya sevmezsin, elestirirsin veya översin, ama su bir gercek Turkiye de suanda bir tane gercek lider var o da RTE. Digerleri hikaye..
Neyse seversin veya sevmezsin, elestirirsin veya översin, ama su bir gercek Turkiye de suanda bir tane gercek lider var o da RTE. Digerleri hikaye..
![]()
Kimseye boşuna kızıp hakaret etmeyin. Olay ciddi. İnsanlar fanatizmin romantikliğine takılmış gerçeklerden çok uzak. Ülke uçuruma sürükleniyor hızla.
MHP liler bu seçimde çok büyük hata yapmıştır chpnin alabileceği bölgelerde yine gidip mhpye vererek
Artistlik yapmsalar 50-45 Mansur alıyordu
Murat neresi burası ?
Malesef buna başarı gözüyle bakamıyorum bi CHP'li olarak. O oylarda MHPlilerin katkıları büyük. Tekrar böyle bişey olabileceğini sanmıyorum
her koyunun bir çobani vardir sikma sen canini
Büyük bi memnuniyetle Fatih Terime İmparator o halk dediğin beyaz 4 ayaklılarada Koyun diyorum![]()