30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

[attachment=9165:Unbenannt.PNG]

yolsuzluk cetesi balkon sefasi yapiyor

[attachment=9166:Unbenannt.PNG]

hirsiz sever toplulugu

hayvansevgisi_Roadscapes11.jpg

benim gördügüm...

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 101
  • Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 101
İstanbulda mhp'nin zaten oyu çok az lakin ankara için dediğine katılıyorum arkadaşlar %0 çıkmasını falan bekliyolardı heralde mhp'nin :D

Partiye kilit vuralim gitsin o zaman,adam acik destek verirse tabanın saygisini kaybeder güçsüz bir aday gösterdi Yavaşin da partiye olan hizmetini ezip geçmedi milliyetçiler.

Kimse kucumsemesin bu emegi,o devirler geçti artik ne Gokcek'in dolduruşuna gelecek kadar telaşlı ne de kendini kullandiracak kadar saftir ülkücüler.

CHP'nin seçimde birinci parti çıkacağına inanması ne kadar hayalcilikse, AKP'nin sandıkta çoğunluğun desteğini alınca ülkeyi rahat rahat yöneteceğini sanması da aynı ölçüde hayalciliktir.

%60 oy alsalardı bile dediğim şey değişmezdi. Her türlü kargaşa, kaos, çatışma ve bunların neticesinde doğacak bir ekonomik kriz kapıda. Ülke maalesef yönetilemez hale gelecektir.

Fazlı deniz sen bu foruma provakasyon yapmak icin mi geldin ? Boyle devam edersen dısarı alacagız seni bilgin olsun

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın biri kendi partisini desteklemeyenlere gerizekalı diyor lütfen onu da alın dışarı.

Oda kurtarmaz. Malesef şu gerçek ki Tayyipten sadece ecel sayesinde kurtulacaz.. Ben olayın iç yüzünden biliyorum çünkü. Konyalıyım burası AKP'nin kalesi nerdeyse.. Adamlar öyle bir anlatıyor ki sevgilerini yok Tayyiple tanışsam şöyle yaparım böyle yaparım gay olmaya kadar gidiyor konuşmaları..

ANAP ve Özal 'ı hatırlıyormusun , benzer senaryo yaşanacak ,

önümüzdeki bir yıl her bakımdan ama her bakımdan sancılı geçecek !

77 milyonmuş.. 50 milyon seçmen vardı ve yarısı sana oy vermedi.yani topu topu 20-22 milyon akpli var..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

su saydigi ülkele bak allah askina...bize ne filistin,misir,suriye den ya..adam tam cakma orta dogu lideri oldu cikti basimiza...

ülkeyi böldükleri zaman iyice olduda bi iç savaş durumunda veya suriyeyle bi savaş çıkarsa bu akplileri götürsünler savaşa

Geri
Üst Alt