30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Trabzon kupamızı çaldılar vermiyorlar diye ağlanmasın bundan sonra

akp'nin kaybettiği bir ilçede aa'ya göre akp 30 puan önde :)

Ankara'yı alacak Mansur.

Çankaya-Yeni mahalle Ankara'nın oy deposu her yer bitti bir tek buralarda (350.000 oy daha var)

240.000-110.000 falan çıkacaktır kalan oylarda tahminim.

Yazdığın bu mesaj birleştirici değil, bölücüdür. Yerine göre "ya istiklal, ya ölüm" de denir. Yeri gelir "ya Allah Bismillah Allahuekber" de denir. Bu zihniyetle insanları tek bir amaç için birleştiremessin. Dengeli bir muhalefet ancak ak partiyi devirebilir.

Ak Partiyi ben mi devircem.

Bi tek Adana supheli, digerlerini AKP aldi (Antalya ve Ankara)

Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?

Hic kimse ye hesap vermek zorunda degilsin. Demokrasi böyle birsey.

Ankara değişebilir Çankaya oylarının bilerek açıklanmadığı söyleniyor

Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?

Eger cozum arıyorsan ilk once secimlerde oy kullanarak baslayabilirsin.

istanbul ve ankaranin oylari böyle yakin olmamişti. ankarada çankaya ve yeni mahalleye bakilmamiş işler degişebilir orda. yüzde 2 önde melih.

En azından ankara'nın bi degisime ihtiyacı var, melih 2 kulup batırdı ankara icin bence yaptıgı hic birsey yok sırf zarar ama gel gor ki halkın cogunlugu boyle demiyo, ne diyelim demek ki bu durum hoslarına gidiyo.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt