Sercan Eren
Parçalı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 4.657
- 1
- 1.148
Ankarada durum kritik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konu dışında sohbet edenleri ilgili başlıklara alsak ?
Neyse. 3-4 saat uyamam lazım.
Uyanınca ankara ve adana suprizi ile karşılarım Inşallah.
Herkeze iyi geceler . Allah rahatlık ve sabır versin.
Yazık koyun sürüleri devam
94 yildir yapiyorlar ama gercekci degil, cihan haber ajansimi gercek ?![]()
Yazdığın bu mesaj birleştirici değil, bölücüdür. Yerine göre "ya istiklal, ya ölüm" de denir. Yeri gelir "ya Allah Bismillah Allahuekber" de denir. Bu zihniyetle insanları tek bir amaç için birleştiremessin. Dengeli bir muhalefet ancak ak partiyi devirebilir.
Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?
Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?
Ankara'yı alacak Mansur.
Çankaya-Yeni mahalle Ankara'nın oy deposu her yer bitti bir tek buralarda (350.000 oy daha var)
240.000-110.000 falan çıkacaktır kalan oylarda tahminim.
istanbul ve ankaranin oylari böyle yakin olmamişti. ankarada çankaya ve yeni mahalleye bakilmamiş işler degişebilir orda. yüzde 2 önde melih.