- 17 Ağustos 2009
- 44.200
- 33.312
- 3.448
Mansur baya yaklaştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ak Partiyi ben mi devircem.
Hocam buna gerçekten inanıyomusunuz yani bağımsız kazanacak anlatamıyorum ki neyse yaa birşey demiyorum ben Hayırlısı olsun![]()
Öyle birşey yazmadım ne alaka? Sen inançlısındır ama kutlamanı Ya Allah Bismillah Allahuekber diye mi yaparsın. Bahsettiğim daha militancıl daha aşırı uç bir din anlayışı. Biz burada muhafazakar diyoruz ama bence akp fanatizm rüzgarıyla bu ülkede din militanlaşıyor.
Sen devirmeyeceksin ama bu görüş, bu sonucu doğuruyor. Taraflı ve bütün toplumu içerisine almıyor.
Beklentilerini karşıladı mı yani. Ya da düşündüğünden farklı bir şey var mı. Daha açık nasıl anlatayım![]()
En azından ankara'nın bi degisime ihtiyacı var, melih 2 kulup batırdı ankara icin bence yaptıgı hic birsey yok sırf zarar ama gel gor ki halkın cogunlugu boyle demiyo, ne diyelim demek ki bu durum hoslarına gidiyo.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kime ??
Kime ??
Kazandı bile. Ahmet Türk yani bdp yani pkk.
Bak ben oy kullanmadım tamam mı bunu zaten yazmıştım forumda seçimden önce.Ben sevmiyorum şuanki partileri siyasileri bana göre oy hak etmiyorlar hepsi.Ve bu düşüncemde de özgürüm ? yoksa yanılıyomuyum ? Sen başka kafaları eleştiriyosun yanlış olduğunu mantıksız olduğunu söylüyosun ama çözümün yok bence burda bir mantık hatası var. Çünkü merak ediyorum senin mantığın ne ? düşüncen ne?
Benim bildiğim Kullanılmayan oylar yüzdeye göre dağıtılıyor yanlışsam düzeltin lütfen
Hangi Parti yi secicem belirlemelisin.
1. TR Gecmisini incele.
2. Partilerin Gecmisini incele.
3. Partilerin Politik Programlarina bak.
4. Bilir ve objektif kisilerin fikirlerini sor.
5. Bagimsiz ve objektiv Internet/Kitap'lar oku.
Gözü Kapali bi partiye oy vermek atpalca bi hareket. Kendini bilgilendir ..kararini ver, ve öylece sec