30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

İstanbulda 1.5 milyon sayılmamış oy varmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

zaten akp´nin hatay dan 39% almasi bile basli basina rezilliktir..demek gelen mülteciler yeterli olmadi bazilari icin..

Abi orada durum batıdaki Chp mantığında değil. Benim tercihlerinden şüphe etmeyeceğim insanlar bile Chp'ye elleri titreyerek attı. Dengede olması daha iyi. ;)

Hocam güzel güzel yazmışsın teşekkür ederim. Burda herkes fikirlerini paylaşıyo bak ne güzel anlatmışsın kendince olayları haklı olduğun yerler olmaığın yerler var tabi oda bana göre ama çıkıpta beni bi tarafın sempatizanı ilan etmemişsin dediklerimi anlayabilmişsin. Teşekkür ederim ayrıca herkese önyargılarından kurtulmayı öneririm..

Açıkcası bir-iki saat evvel epey sinirliydim birkaç troll nedeniyle o sırada arada kaynayabilirdin :) ,

Açıkcası bizim en önemli sorunumuz sempatizanlık ,

ülkenin çıkarları , ulusal-uluslarası durum vs. gibi unsurlar hiç takip edilmiyor daha da kötüsü kurtlar vadisinden takip ediliyor ,,

ben daima ülkemin çıkarını düşünürüm X partisinin iktidar olmasını değil ,

Kılıçdaroğlu ilk geldiğinde epey ümitlenmiştim misal sevinmiştim ama beni söylem ve eylemleriyle hayal kırıklığına uğrattı , sonrasında ise öncede dediğim gibi akp'ye oy vermeyi düşündüm O gün seçim olsa verirdimde yalanım yok ,,

ama bugüne kadar tüm seçimlerde MHP vermiş iken bugün tamamen birleşme uğruna CHP ye verdim , pişmanda değilim ,

benim görüşüm fikirlerim ve bakış noktalarım çok çok farklı ülkenin menfaatleri herşeyden önemli benim için .

Yine dürüstlüğe oy çıkmadı oranlara bakılırsa Türkçülüğe,Atatürkçülüğe,Kürtçülüğe,Dinciliğe verildi oylar...belediye de siyasi rantla güdülen bir ülkede normal gerçi.

Abi Elazığ ne oldu öyle ben ona çok şaşırdım.

Antalya'da ve ne hikmetse İzmir'de Akp'nin oylar artmış. Chp, İstanbul ve Ankara'da oyları artırmış şimdilik gayet başarılılar.

Sarılgül %40 oy yabana atılacak oy değil gerçekten..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yıllardır oylar bölünmesin kafasıyla chp nin oyu yüzde 26 27 lerin üstüne çıkamadı. artık sol da başka oluşumlara destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. erdoğan konuşmasında dedi kasetler çıkmasa bunlar neyle propaganda yapacaktı diye. çokta haksız değil.

siyasete dini alet etmeyin dediler üsküdar da müftü yü aday yaptılar,

ankarada "gezi olaylarına" negatif bakan bir sağcı adayı koydular,

hatay da eski akp li adayı koydular..

bir partinin tüzüğü vardır. ona göre hareket eder. bir çizgisi vardır. olmalıdır. seçim kazanmak için aynı tabanda olmayan adayları barındırmamak lazım sadece seçim kazanmak için.

tamam hırsızlık diz boyu, ayrıştırıcılık, bölücülük vs.. en çok eleştirenlerden biriyimdir belkide. ama chp nin cidden kendi içinde hesaplaşması lazım. bu iş böyle olmayacak ya da başka sol oluşumlara destek verilsin. böyle de akp kazanıyor öyle de kazanır belki 2-3 seçim. iyi çalışılırsa iki üç seçim sonra bir şeyler olabilir.

son olarakta özeleştiri yapmakta yarar var. insanlara koyun diyerek, makarna diyerek, IQ testi diyerek vs.. küçümsersek adamlar oy atmayacağı varsa da akp ye atar atıyor. her ne kadar birilerine bir şeyler anlatamasakta sabırlı olup çalışmalıyız.

bugün yaşadığım bir olayı anlatayım. bir arkadaşım almanya da yaşıyor ailesi burada bir bölümü. adama elektrik kesintilerinin fotoğraflarını atıyorum "iyi yakalamışsın orda mıydın? :D " diyerek alay ediyor. merkel oğlu kızıyla para sıfırlama kaseti çıksa ne olur diyorum alakasız şekilde cevap verip saptırıyor. bu adam bilgisayar mühendisi.. cidden garip bir dönem geçiriyoruz

Oğlum Ankara'lı olan gitsin şu oyları korusun bu nasıl memleket kata külleyle Melih alcak,sahip çıkan lan şu oylara

Geri
Üst Alt