30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Okudum gayet doğru söylüyosunuz.Aynen katılıyorum. Ya birşey diycem ama gerçekten sırf partiler yüzünden birbrinin kalbini kıran insanlar görüyorum hem sosyal alemde hemde kendi çevremde. Bunu kimse yapmasın işte. Gerçekten yazık ya bir parti uğruna değmiyor. Onlar sizi bizi düşünmezler atık bi gözümüzü açmak lazım ya.

O Zaten komedi. Misal chp'liler akpli lere koyun diyorlar.. akpliler ne derse kücük düsürürler, fln...

Ayni kisim ifade özgürlügü icin cok savasari...

Ünlü fransız yazar ve filozof Voltair ne demis?

I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.

,,Söylediklerine katilmyiorum, ama İfade özgürlüğün icin mücadele veririrm, gerekirse ölümüne."

..biraz düsünmek gerek.

Abi orada durum batıdaki Chp mantığında değil. Benim tercihlerinden şüphe etmeyeceğim insanlar bile Chp'ye elleri titreyerek attı. Dengede olması daha iyi. ;)

valla bu son olaylardan sonra hatay da denge diye birsey kalmadi..farkli mezheplerin,irklarin dostca yasadigi ender illerimizden biriyidi hatay..

Yavaş halk tv de suan

Güzel bir adamdı Bilal Çoban hizmetkar olurdu şehre, yazık oldu ben de şaşırdım açıkcası

Benim irtibatta olduğum insanların çoğu Bilal Çoban götürür dedi. Çok az bir kısım Arkasında kötü isimler var götürmesi zor demişti. Azınlıkta olanlar haklı çıktı. Ne diyelim,hayırlısı.

Ankara çok karışık. Kalan oylar;

xBJyqM.png

Ankara'dan bende bilgi aktarayım. Yaklaşık 5-6 dk. önce tanıdığım, eski komşum bir amca yazdı :

Dostlar merheba

Secimden şimdi geldim.. Diğer konuları uzun uzun anlatırım ama şimdi bazı kısa notlarım olacak. Ankarada esas en fazla oy bulunan ana merkez çankaya, eskişehir yolu, yenimahalle oyları kesinlike bilgisayara girmedi. Bizim bölgede chp her sandıkta yuzde 50 nin ustunde oy aldı. Akp üçüncü parti durumunda. Burası eskişehir yolu, etimesguta ait bölgesi. sandık evraklarını eksiksiz götürdük merkezlere. hile yaptırmadık. bilgisayarda önceden oy yuklemesi varsa bile bunu kesinlikle ortaya çıkartırız. sonuc olarak ankarayı kesinnlikle chp aldı.

ve sonradan da eklemiş :

bu arada münferit kucuk üç oyluk 2 oyluk konuları önemsemeyin. bunlar tv lerin tevaturleri. ben size net bilgileri veririm. bunlar beynamaz özürü. üç beş oyla hiç bir şey değişmez. şimdi bakı size 3 ihtimalden bahsedeceğim 1- koyden kasabadan kucuk sandıklar once sonuclandı ve geldi. buyuk sandıklar ve buyuk oylar gece yarısı sayımı ancak bitti. daha bir de bilgisayara girecek saatlerce. bu yuzden ilk gelen oylar kucuk gariban yerlerin oylarıdır ve akp agırlıklı cıkması cok normal. ilerleyen saatlerde resim değişir. 2- eger bilgisayara onceden hileli oy girmiş bunları yayınlıyorlarsa biz bu hileyi kesin ortaya cıkartırız. cunku ıslak imzalı kagıtlar elimizde. buradan bir şey ütemezler. 3-ola ki akp gercekten yuksek oy almıştır. işte bu zor ihtimal. ana sandıklar hala bilgisayara girmedi.

Ve:

Ankarada mhp ve chp nin göz yaşaratacak duygu dolu dayanışmasına şahit olduk. kumanyalar bile paylaşıldı. ilcede hepimiz mhp ye ilde ise chp verdik. aynı şekilde mhp liler de destek oldu ilde chp ye verdiler. çıkan oyun yarısı böyle idi. ankarayı aldık. not edin lütfen.

Kastamonu -Adana MHP nin kalesi kritik şuan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kütahya'yı takip eden varsa görmüştür MHP baştan iyi başladı sonunu getiremedi AKP %2 farkla aldı.

''kastamonu karıştı herkes silahlandı 2.kez sayılıyor oylar şimdilik mhp önde 450 oy farkla buakşam kötü şeyler olcak burda akp kazanırsa'' @mujde1905gs

böyle bi twit var ekşide.hadi be memleketim alalım şurayı.98 oy farkla kaybetti mhp.

facebookta gördüğüm çankayada oylar henüz sayılmaya başlamamış tamamı. sandık başına chp 150 oy gibi bir oy fark atıyormuş.

O Zaten komedi. Misal chp'liler akpli lere koyun diyorlar.. akpliler ne derse kücük düsürürler, fln...

Ayni kisim ifade özgürlügü icin cok savasari...

Ünlü fransız yazar ve filozof Voltair ne demis?

I do not agree with what you have to say, but I'll defend to the death your right to say it.

,,Söylediklerine katilmyiorum, ama İfade özgürlüğün icin mücadele veririrm, gerekirse ölümüne."

..biraz düsünmek gerek.

Voltaire onu Fransız halkı için söylemiştir. Bu ülke de şuan da yaşasa, koşarak kaçar. Ya da çoktan yamışlardı olmadı vurmuşlardı.

Geri
Üst Alt