30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Çankaya dan yazıyorum havai fişek atıyorlar:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mansur hakkaten yavas yavas geliyor :D

Es-es't de kutlamalar.Ama tahminim Ankara ile ilgili çünkü burda seçimler çoktan belli oldu.

Kolay mı baskent gidecek buda cok buyuk olaydır.Keske istanbulda olsa ama zor gibi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HAYDI MANSUR!! GALATASARAY FENERBAHCE MACINDA BU KADAR HEYCANLANMADIM

topbaşa üzülmedim sevimsiz degil herif. ama bu melih alirsa üzülürüm. birde fark atiyoruz diye basin toplantisi yapiyordu camiş.

CHP-MHP konsorsiyumu ankara ve istanbulda ciddi manada başarıya ulaşmıştır, kesinlikle böyle bir tablo beklemiyordum..

Şö

Şöyle oluyor. Ankara ve Türkiye'nin en büyük ilçelerinden ÇAnkaya. Sadece ÇAnkaya'da değil. y.Mahalle (Çayyolu vs..) orada da çok büyük Chp oyu var. Ailem orada eş dost çoğu chp ya da mhp. Dolayısıyla Mansur'a oylar.

O oylar ancak verilmiş Ysk'ya. Önlem alındı dokunmasınlar diye. Burada da paylaştım 2-3 sayfa gerid bir görevli tanıdığımın yazısını. Aldık dedi hatta. Aksi halde peşindeyiz elimizde ıslak imza var diye.

son olarak, o bögleden Akp'ye 1 çıkıyorsa Chp'ye 20 çıkıyor.

Oyle ise bu cumhurbaskanlıgı secımlerıne emsal olmalı. Mesela İlker basbug... Neden olmasın.

Gaz kacagini cakmakla kontrol edene malmi dersin yoksa insanlik halimi? Elektrik kaynakli yangini suyla sondurmeye calisana ne dersin cahilmi? Yoksa insanlik halimi? Yolda can cekisen birine yardim etmek yerine gormezden gelip devam edene ne dersin? Vicdansizmi? Yoksa ozgur irademi? pkkliya teroristmi dersin yoksa ozgurluk savascisimi? ama ben akpliye koyun derim en dogru tanim bu cunku haa terorist yancisida diyebilirim kimsede bana haksiz diyemez. Bu bir iradeden ote bu bir fikirden ote bu bir cahillikten ote bisey bu vurdumduymazlik ve acizliktir baska tanim uymuyor bu secmen kitlesine. Saygi hak edilen bir biseydir dayatilan degil.

Kusuruma bakmazsan seninle fikir tartışmasına girmek istiyorum. İznin varsa ?

Geri
Üst Alt