30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Cnntürk açarsanız, akpnin önde olduğu ilçelerin %99 açılmış ama chp olan ilçelerin hala %95 civarı yani mansur kesin alması gerekiyor..

Iğdır fark açılmış. Bdp almış. Doğu yavaş yavaş gidiyor beyler :(

Öncelikle teşekkürler. Rte olmadığını biliyorum.Rte karşımda olsa emin ol ona soracak çok sorularım olurdu. Nezaket için izin istemiştim sadece.

Bir kaç sorun var cevaplarsan sevinirim

Öncelikle hangi partiyi destekliyorsun ?

Destek verdiğin için sana kimsenin laf söylemeye hakkı varmı ?

Akp yi desteklemeyen bir insanın kalbini bir parti uğruna neden kırıyorsun sence senin fikrine uymayan insana laf söylemek hakmıdır ?

Şunu belirtmeliyim ki Akp nin bir dolu hatalarını sana sayabilirim. Hemde çok kızıyorum burada sanırım senle mütabığız. Neredeyse savaşa girecek bir ülke mesela buna örnektir ..

Peki ya ben veya sen fikirlerimizi başkalarına zorla inandırabilirmiyiz ? Yada benim fikrim senin fikrin doğrudur deyip başka şey düşünene hakaret edebilirmiyiz.

Birde olaya şu yönden bak sen akp ye oy vereni koyun olarak görebilirsin. Yapman gereken yüzüne bunu söylemek ise çok büyük hata yaparsın.Bunu o adama söylemen sadece onu dahada hırslandırır. Yani istemeden de olsa aslında sen o adamı akp ye oy vermesi için teşvik edersin bunun yerine düzgün bir dille fikirlerini yazıp adama mantıklı olanı anlatabilirsin anlarsa anlar anlamazsa oda onun bileceği iş sonuçta hangi fikir doğru göreceli birseydir

Simdilik chpliyim nedeni bu partiye gereginden cok haksizlik yapiliyor. Cumhuriyet devrimi ve bu ulkeye verdikleri icraatlar yokmus gibi gosterilip surekli din uzerinden saldiriliyor. Evet belki hatalari olmustur yanlislari olmustur dogrudur veya yanlistir tartismak yersiz nedeni 60 yil onceki hikayeler cunku. Bu partiye bir zihniyet empoze edildi ve bu zihniyet bazilari icin ocu gibi geliyor ben batili gibi dusunen yenilicikci cagdas seviyeli bir anlayis istiyorum chp tam olarak belki yansitamiyor belki nedeni bazi itici tipleri ve ataturk dusuncesini tam kavramamis kemalistler. Batili ulkelerin seviyesine gelmek istiyorsak onlar gibi dusunmemiz ve potansiyelimizi ona gore tutmak gerekir chp de bu potansiyel varmi? Az ama diger partilerde sifir. Ozellikle akp ne desem bu zihniyete bilemiyorum din uzerinden siyaset yapilmasindan nefret ediyorum cunku bu anlayis bizi saga mahkum ediyor ve bu anlayis kirilmadikca akpye mahkumuz ve bunu bilen akp zihniyeti insanlari bir robot gibi surekli bu goruste tutmaya calisiyor. Bir adam dusun basbakan oldu ekonomoyi kalkindirdi ulkeye cag atlatti ulkseini ezdirmedi disa mahkum birakmadi super bir insan oldu oylari da %55 60 a dayandi ama bu adamin ateis

. Oldugu ortaya cikti oylari okadar duser ki meclise bile giremez hatta siyasi hayati biter! Neden peki din odakli siyasi gorus yani akpnin insanlara dayattigi bu gorus.

Laan kaldı Ankara güncellenmiyor. Noluyor orada? Gökçek kaybetmemek için her şeyi yapar. Yakar valla oy pusulalarını.

Akp'nin adayı kuvvetli miydi ki?

açıkçası kendisini çok bilmiyorum yazdan yaza giderim ama turhan topçuoğlu çok sevilen bir insandı.15 senedir başkandı.o aday olmayınca insanlar muhtemelen iktidar partisi hizmet gelir gibi düşünmüş olabilir,bir de kırsal da oy kullanıyor galiba şehir için bu seçimlerde.bu da etkili olmuş olabilir.

Reyhanlıyıda AKP almış. işe bak komedi gibi.

CHP @CHPKurumsal 9 dk.

İstanbul kalan 31.300 sandik, fark 510.000.

double double olur mu be?

antalya da çok yakın bu arada 4 bin küsür oyla önde chp

Geri
Üst Alt