30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara'da yeniden sayılır bence oylar.Çok itiraz olur.

melih rahat durmuyor. pisligini yapiyor. istanbulda beşiktaş ve kadiköy gibi chp tabanli yerileri sona kalmasida tesadüf herhalde.

melihi biri tutsun tenha yere götürsün.

Mansur Yavaş,sahte oylar Keçiören'e gidiyor demişti,değil mi?Keçiören'de yeniden sayım ne kadar manidar.Zaten Akp'nin yeri,daha fazla çıkacak. :)))

kim gelirse gelsin mhpnin bu oy oranlarından daha fazla alabileceğini sanmıyorum.

Belli olmaz o işler. Mhp asla tek başına iktidar olamaz. Bunu bende biliyorum ama en azından %20'yi geçebilecek bir potansiyel var. Ama Bahçeli olduğu sürece hiçbir zaman o kadar oy alamaz.

İstanbul da fark %3'e kadar indi;

"Kadıköy ve Beşiktaş" oyları daha duruyor... Yani "Gezinin Ruhu"

Geliyor

bu ne ya :s

Cnn türkte Ankarayla ilgili hiç güncelleme olmuyor galiba.Sadece oraya bakıyorum oylar hpe aynı yüzdeler hep aynı

benim yazdigim ve anlatmak istedigim ile bir alakasi yok yazdiklarinin...iyi forumlar kardesim,bosu bosuna uzatmiyalim konuyu..

Benim söylediğim şu.

Doğudan alınabilecek her il (mhp-chp) için iyidir ve önemlidir. Akp dahi alsa nispeten. Ama bdp direkt alıyorsa sıkıntıdır diyorum.

Ya bu gece CHP Ankara'yı alır, ya da yarın geziciler Türkiye'yi alır.

O yüzden AKP hata yapıp Ankara sonuçlarına şaibe karıştırmaya kalkmamalı. Faturası herkes için ağır olur.

O değilde;

REPORT TURK ‏@reportturk

İstanbul'da CHP /AKP arasındaki fark 300 bine düştü Bakırköy, Kadıköy ve Beşiktaş oyları henüz girilmedi.

Bu doğruysa Mansur gibi Sarıgül de son dakikada yükselişe geçer. Bakırköy, Kadıköy ve Beşiktaş %40'tan aşağı fark olmayan semtler.

Sarıgül istanbulu alsın. Bize çok yararı olur.

Geri
Üst Alt