30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Melih'in Ankara'dan gitmesini isterdim artık ama olmadı, oysa mansur için çok heyecanlanmıştık yazık oldu. İstanbul için birşey diyemem topbaş'a iyi gözle bakıyorum ancak Ankara artık yeni bi sayfa açmalıydı.

Futbol takımı tutar gibi parti desteklenen ülke de sonuçlar normal.

Ben bir seçim sonrasında sonuçlar için acaba mı diyorsam.. Bu ülkede demokrasi olamaz..

Çankaya'da hala açılan sandıkların neticesi eklenmemis Chp'ye,ilginctir Akp'nin oyu artarken Chp'nin oyu düsüyor,neyine güveneceksin bu adamların...

Ben demiştim AKP en az %43 civarı alır diye şimdi bir arkadaş vardı AKP %35 alsın bilmem neleri tekrar okuyacağım demişti onu sahneye alalım.. :))))))))))))))

Ulan Mardin şaka mısınız ? :31::31::31::31::31:

Ben demiştim AKP en az %43 civarı alır diye şimdi bir arkadaş vardı AKP %35 alsın bilmem neleri tekrar okuyacağım demişti onu sahneye alalım.. :))))))))))))))

cahil insan sayısının %35 olacağını düşünmüş demekki o kişi , ama bunların yanına hırsızları , yolsuzluk yapanları , menfaatleri için oy verenleri eklememiş

Gece bariz geçiyordu mansur. Adım adım 10 bin oya düştü. Sonra ne hikmetse 1 buçuk saat güncellenmedi. Olaylar oldu ankarada. İhbarlar yapıldı. Sabah uyandım Melih kazandı deniyor.

cahil insan sayısının %35 olacağını düşünmüş demekki o kişi , ama bunların yanına hırsızları , yolsuzluk yapanları , menfaatleri için oy verenleri eklememiş

he canım zaten akpnın karşısında duran herkes bilim adamı akplier cahil şimdi yol al bakalım :)))))))

Yalova'da ne olmuş yahu?

İlk sayımda CHP 140 oyla önde bitirdiyse 2. sayımda sonucun AKP'ye dönecek kadar değişmemesi lazımdı.

1 oy ne yahu 1 oy :)

Gece bariz geçiyordu mansur. Adım adım 10 bin oya düştü. Sonra ne hikmetse 1 buçuk saat güncellenmedi. Olaylar oldu ankarada. İhbarlar yapıldı. Sabah uyandım Melih kazandı deniyor.

2500 e kadar dusmustu ve cankaya da hala cok sandik vardi.

Orda film koptu 2 saat saydirmadilar sonra nasil olduysa o sandiklarda akp fazla aldi cankayada

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çankaya'da AKP nin fazla alması Kadıköy'de akpnin fazla alması gibi bişey sanırsam

Efkan Ala yine bişeyler yapmış herhal? Zaten adamın tarzı mahalle kabadayısı.

Dün gece kim bilir ne pislikler döndü. HIRSIZLAR!!

Geri
Üst Alt