FatihDerin
Cezalı
- 7 Temmuz 2011
- 3.536
- 1
- 998
Allah var şimdi, onlarinda hepsi einstein degil. Bende degilim. Ama bu akp'nin okuma yazma bilmeyen seçmen sayesinde seçimleri kazandigi gerçegini degiştirmiyor.
bos isler pesindesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah var şimdi, onlarinda hepsi einstein degil. Bende degilim. Ama bu akp'nin okuma yazma bilmeyen seçmen sayesinde seçimleri kazandigi gerçegini degiştirmiyor.
Cok felsefi aciklamaya gerek yok. Bu kadar olaydan sonra bir parti o kadar oy aliyorsa o ulkede cahil orani fazladir. Sirf akpde degil ayni halti chp yapsa onun da secimlerde kaybetmesi gerekir iktidar olsa bile. Cogu istatistige bakarsan turkiye halki geri bir ulke. Bu kadargerinin oldugu yerde debu sonuc normal. Cahil deyince niye elitist olunuyor. Chplilerin de bir kismi cahil. Bilim teknikte nerde kitap ve gazete okuma oranlari bilimsel bulus sayisi ozgurluk hepsinde geri turkiye. Ona bakarsan esadda fazla oy aliyodu bilmem ne ulkesindeki adam da. Herif nasil koyduk diyor oturup aglamasi lazim memleketin haline halbuki bu kadar olaydan sonra bu kadar oy aldigi icin. Ben almanyada yasiyorum burdakiler tr kadar cahil degil. Su olaylari merkel yapsin ertesi gun partisi kovar o da olmadi secimde cuvallar.
GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bos isler pesindesin.
hirsizlarin peşinde degilim. Bu da bir şey benim için. hirsizin peşinden giden utansin. Benim alnim ak.
Ak Parti neden iktidarda ve kalmaya devam edecek biliyormusun, senin gibiler yüzünden.
Bunun nedeni muhalefet acizligi yani bu kadar olaya ragmen kendine cekemiyorsan halki demek ki eksiksin demek ki sorun tamamen sende, cikisinda ozelestiri de ve kibiri birakip dusmaninin yani Akpartiyi tanimada cunku akparti dusmanlarni cok iyi taniyor bu onu one cikaran sey.Ben elitizm dusmani filan degilim tamtersi toplumu ileri goturen kesmin elit kesim oldugunun bilincindeyim ama bizde ki hersey gibi elitlikte cakma.Ulkenin ana sorunu bu zaten herseyden once.
söyledigini çok iyi anliyorum. Benimde akrabalarimin çogu onlari destekler. Ama sen bir yol öner diyorum. Önere bilecegim bir yol varmi muhalefet için? Yok! Mulafetin gidecegi hiç bir yol sonucu degistirmez. Adamlar milletin parasini çaldi. Tinlamiyorlar bile. Muhalefet ne yapsin Refik?
Bence senin gibiler yüzünden. istersen burda keselim. senle tartişamayiz.
hirsizlarin peşinde degilim. Bu da bir şey benim için. hirsizin peşinden giden utansin. Benim alnim ak.
Muhalefetin yapacağı yolu söyleyeyim mi sana? Tabi kendi görüşüm yada gözlemlerim diyelim. Mesela çok basit bir örnek vereceğim. İktidar yol mu yapıyor diyelim, daha iyisini yapma konusunda inandıracaksın onun yaptığıyla dalga geçmek yerine. Mesela adam diktatörlük mü yapıyor diyelim. Gelecek kişinin de karşı kesime karşı geçmişte ki zulümleri yapmayacağına inandıracaksın. Muhafazakar kesim mesela bu konuda çok hassastır. Bu ve buna benzer örneklerle çoğaltabilirsin olayı. Ayrıca muhalif liderlerin de değişmesi şart tabi ki. Bahçeli falan kaldıkça burada en fazla birbirimizi yorarız
Anlatacaksın, inandıracaksın, karşı tarafın hassasiyetlerine saygı duyup o doğrultuda politikalar üreteceksin. Örnek verecek olursam bugün Mansur Yavaş Ankara yı kılpayı kaçırdıysa bunda saydığım etkenler çok etkili oldu mesela. Ben de Ankaradayım. Akp den çok tanıdığım verdi, akrabalarımdan dahi veren oldu hayatında Chp ye oy vermemiş adamlardı. Adam efendice, kimseyle polemiğe girmeden planını, programını anlattı. Samimi davrandı, kıvırtmadı kazanacağım diye uçmadı, kimseyi dışlamadı. Ve Ankara nın belediye seçiminde oy rekorunu kırdı Chp adına. Chp mesela kendi yağında kavrulup seçime girseydi asla 40 ı geçemezdi normal şartlarda Ankara da. Ankaralılar demek istediğimi iyi bilir çünkü burada kemik bir Chp kitlesi vardır ve yıllardır Chp o oy oranında gidip gelirdi. Mansur kırdı bu kiliti.
Andımızı kaldıran , Türk'üm diyemeyen rahatsız olan birine oy verdiniz. Türklük ibaresi var diye Türkiye Cumhuriyeti bile rahatsız ediyor. En iyi seçimle onu da kaldırın. Madem geçmişe de özlem duyuyor. İsmini Akkoyunlular filan diye değiştirin cuk oturur.
Muhalefetin yapacağı yolu söyleyeyim mi sana? Tabi kendi görüşüm yada gözlemlerim diyelim. Mesela çok basit bir örnek vereceğim. İktidar yol mu yapıyor diyelim, daha iyisini yapma konusunda inandıracaksın onun yaptığıyla dalga geçmek yerine. Mesela adam diktatörlük mü yapıyor diyelim. Gelecek kişinin de karşı kesime karşı geçmişte ki zulümleri yapmayacağına inandıracaksın. Muhafazakar kesim mesela bu konuda çok hassastır. Bu ve buna benzer örneklerle çoğaltabilirsin olayı. Ayrıca muhalif liderlerin de değişmesi şart tabi ki. Bahçeli falan kaldıkça burada en fazla birbirimizi yorarız
Anlatacaksın, inandıracaksın, karşı tarafın hassasiyetlerine saygı duyup o doğrultuda politikalar üreteceksin. Örnek verecek olursam bugün Mansur Yavaş Ankara yı kılpayı kaçırdıysa bunda saydığım etkenler çok etkili oldu mesela. Ben de Ankaradayım. Akp den çok tanıdığım verdi, akrabalarımdan dahi veren oldu hayatında Chp ye oy vermemiş adamlardı. Adam efendice, kimseyle polemiğe girmeden planını, programını anlattı. Samimi davrandı, kıvırtmadı kazanacağım diye uçmadı, kimseyi dışlamadı. Ve Ankara nın belediye seçiminde oy rekorunu kırdı Chp adına. Chp mesela kendi yağında kavrulup seçime girseydi asla 40 ı geçemezdi normal şartlarda Ankara da. Ankaralılar demek istediğimi iyi bilir çünkü burada kemik bir Chp kitlesi vardır ve yıllardır Chp o oy oranında gidip gelirdi. Mansur kırdı bu kiliti.
Anlatacaksın, inandıracaksın, karşı tarafın hassasiyetlerine saygı duyup o doğrultuda politikalar üreteceksin. Örnek verecek olursam bugün Mansur Yavaş Ankara yı kılpayı kaçırdıysa bunda saydığım etkenler çok etkili oldu mesela. Ben de Ankaradayım. Akp den çok tanıdığım verdi, akrabalarımdan dahi veren oldu hayatında Chp ye oy vermemiş adamlardı. Adam efendice, kimseyle polemiğe girmeden planını, programını anlattı. Samimi davrandı, kıvırtmadı kazanacağım diye uçmadı, kimseyi dışlamadı. Ve Ankara nın belediye seçiminde oy rekorunu kırdı Chp adına. Chp mesela kendi yağında kavrulup seçime girseydi asla 40 ı geçemezdi normal şartlarda Ankara da.
Evet memleket elden gidiyor, türkiye yi bölecek öcü akparti iktidari.