30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Abi ben sizleri anlıyorum da, sizin desteklediklerinizi anlayamıyorum.

desteklediğiniz adamlarda başbakan havası yok ne yazık k, karizması yok millette bunu görüyor.

hem ne vaad ettileri bu millete meydanlarda?

herşeyi geçtim yemin ederim ki ilkeli siyaet yapsalardaı kendi ayaklarının üzerlerinde durup şu ne idüğü belirsiz kasetlerden arınarak halka gelselerdi daha fazla oy alırlardı.

Ben devletimin sırlarının dinlenmesini ve bunun baş muhalefet tafaından desteklenmesini kabul edemiyorum, benim gibi çoğu millete bu yüzden zaten chp ve mhpye oy vermedi!!

10154228_672642592793046_1683719153_n.jpg

Bu ülkede metro yapılıyor diye olay oluyor. Sonuca şaşırmamak lazım.

Biriniz de deyin ki Kadir Topbaş için oy verdim. Kaç senedir tek taraflı yönetiliyor şu ülke.

Ben yemin ediyorum hayatımda hiçbir siyasi partiyi gözetmedim ve yalakası da olmadım.

ama ben chpye oy veren ve Atatürkçüyüm ben diyerek ortalarda dolaşan insanlar kadar da cahil insan görmedim.

Yazık chp kimlere kaldı diyorum sadece, sen onu anladın.

sırf şu pis oyunlar yüzünden adamı destekler hale geldim duruma bakar mısın ya.

bir devletin askeri sırlarını sır iktidar hevesiyle sırf karşında ki kişiyi yıkacağım diye, hem de ne idüğü belirsiz bir yapıdan aldığın destekle ifşa ederek ne kazanabilirsin neyi kazanbilirsin yazık ya.

kalkmış bu zihniyeti destekliyorsunuz yazık ya.

sen önce bana şunun cevabını ver SENİN DEVLETİNİ KİM DİNLİYOR kardeşim!!!!!

Öncelikle tepkinizde ve görüşünüzde sonuna kadar haklısınız. Bir CHP'li olarak bu seçim boyunca "hakaret" konusunda yapmamamız gereken şeyleri yaptık, söylenmeyecek şeyler söyledik belki de.

Ancak ve ancak Ahmet Davutoğlu konusunda bence bir yönden haklı bir yönden haksızsınız.

Öncelikle bir ülkenin iç işlerini dinlemek tamamen hainliktir, bunda zaten hemfikiriz. Bir de kimin dinlediğine bakmak lazım.

Bu dinlemeyi yapan kişiler, 13 yıllık iktidarının 12 yılında desteklediği, başbakan Erdoğan'ın hocası ve yoldaşı. Ne oldu da bu kadar ters düştüler onun muhakemesini siz yapın artık.

Şimdi işin diğer açısını ele alalım, bir ülke kendi "ÇOK ÖZEL" görüşmelerini bile saklayamıyorsa fiilen bitmiş demektir zaten, bu görüşme sadece bizim gördüğümüz kısmı, kim bilir daha neler başka ülkelere servis edildi.

Yine ayrı bir nokta, servis edilen kayıt "HERHANGİ" bir kayıt değil. Vatan hainlerinin bir diğer VATAN HAİNLERİNİ dinlediği bir konuşma bu. Öyle ki dışişleri bakanımız sırf savaş uğruna kendi ülkesinin evlatlarına füze atmayı makul görüyor. Bu ülke bu zamana kadar bir tek şehitler konusunda birlik oldu, şimdi kafamda bu kayıttan sonra çok büyük sorular oluşması kaçınılmaz. Gözünü kırpmadan "4 adam yollarım 8 füze attırırım oraya olur biter" diyebilen bir zihniyet Reyhanlıdan sorumlu olabilir.

Umarım kırgınlık yaratmadan istediğimi anlatabilmişimdir.

İyi akşamlar.

Beyler hiç kızmayın insanlara hakarette etmeyin, bu ülkede demokrasi'yi hiç özümseyemedik sadece tek bir taraf değil kimse tam anlayamamış demokrasiyi, zamanında okullarda çocuklara askeri rütbeler öğretileceğine, katılımcı demokrasi'nin ne olduğu anlatılsaydı,çocuklara demokratik haklarının olduğu anlatılsaydı, bunun kendinin doğuştan hakkı olduğu öğretilseydi, bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk dünün çocukları bugünün yetişkinleri çok farklı yerlerde olurlardı, ne sağcısı ne solcusu ne bilmem nesi kendi fikirlerini dayatabilecek gücü eline aldığında demokrasiyi unutup gidiyor. Ülkece ders alıyoruz elbet bu kısır döngü sonlanacak.

Ankara'da oylar çalınıp,yakılıyor diyoruz hile var diyoruz adam hayla cahape sistemi böyle,halka hitap etmiyor diyor tey Allahım,ideoloji tatavası yapmayın şurda.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5Bry28FLsPo[/media]

:DD

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jhMi6VOe4CY[/media]

:DD

Ben yemin ediyorum hayatımda hiçbir siyasi partiyi gözetmedim ve yalakası da olmadım.

ama ben chpye oy veren ve Atatürkçüyüm ben diyerek ortalarda dolaşan insanlar kadar da cahil insan görmedim.

bir devletin askeri sırlarını sır iktidar hevesiyle sırf karşında ki kişiyi yıkacağım diye, hem de ne idüğü belirsiz bir yapıdan aldığın destekle ifşa ederek ne kazanabilirsin neyi kazanbilirsin yazık ya.

Bir Atatürkçü olarak katılıyorum.

Arkadaşlar neden Ankara hiç bi yerde haber yapılmıyo.

Çok açık şekilde tutanaklara göre oyumuzu azalttılar.

Şu anda itirazlar yapılıyo. Seyranbağları çok kalabalık.

Arkadaşım yemin ediyor Chp nin 253 olan oyunu 2 girmişler düzelttirdik diye.

Abi ben sizleri anlıyorum da, sizin desteklediklerinizi anlayamıyorum.

desteklediğiniz adamlarda başbakan havası yok ne yazık k, karizması yok millette bunu görüyor.

hem ne vaad ettileri bu millete meydanlarda?

herşeyi geçtim yemin ederim ki ilkeli siyaet yapsalardaı kendi ayaklarının üzerlerinde durup şu ne idüğü belirsiz kasetlerden arınarak halka gelselerdi daha fazla oy alırlardı.

Ben devletimin sırlarının dinlenmesini ve bunun baş muhalefet tafaından desteklenmesini kabul edemiyorum, benim gibi çoğu millete bu yüzden zaten chp ve mhpye oy vermedi!!

benim devletimin sırlarının dinlenmesini desteklemiyorum demişşin beytussebap da turk bayragı askeriyede indirilirken ne hissettin cok merak ediyorum askeri araca pkk bayragı asılırken nereye bakıyordun acaba yada dagdan o cocukları indiginde kahramanlar gibi karsılandıklarında ne hissettin utanmadan birde reklamlarınızda turk bayragını kullanıyorsunuz

Benim es alman. Yemek yerken konu turkiyeden acildi. % 45 oy aldilar dedim. Niye insanlar salak mi orda dedi. Bilemedim nr cevap verecegimi. Dur lan dedim. Yol yaptilar ev yaptilar falan akplilerin dediklerini dedim. Bir akplinin tezlerini anlatip iste bundan dolayi oy vermislerdir dememe karsin ikna olmadi. Tek dedigi orda bence insanlar salak. Gocmenturk karsitligi falan da yok hepsinden de nefret ediyor irkcilarin. Akpnin tezlerini anlatirken iste bundan vermislerdir derken guluyordu. Bilemedim almanya mi anormal turkiye mi

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Prob

Problem burada. Peşin hükümlüsün ve cemaat yaptı diyorsun. Ben de diyorum ki 2 seçenek var;

1- Başından beri tapelere güvendiğim gibi; Hakan Fidan bir İran ajanıdır ve devletin tüm gizli toplantılarını sızdırdığı gibi bunu da sızdırmıştır. (Geşmiş postlarımda ilgili tapeyi koymuştum)

2- Paşalar bu planı deşifre edip askerleri kurtarmak için kayıt yapıp yayınladılar.

Hala cemaat diyorsan, sağır oda denilen yerin ortam dinlemesi yapılması imkansız olan bir yerin, hadi ortam dinlemesi yapıldı diyelim, HD kalitesinde dinlenmesini cemaat yapabiliyorsa MİT gitsin cemaat gelsin kardeşim. Devlet büyükleri bu kadar zaafiyet içinde yaşamasınlar. Ben de devletimin üst kademelerindeki adamların bu kadar zaaf göstermelerini yediremiyorum.

Peşin hükümlülükten vazgeçersek çok şey kazanacağız.

Benim es alman. Yemek yerken konu turkiyeden acildi. % 45 oy aldilar dedim. Niye insanlar salak mi orda dedi. Bilemedim nr cevap verecegimi. Dur lan dedim. Yol yaptilar ev yaptilar falan akplilerin dediklerini dedim. Bir akplinin tezlerini anlatip iste bundan dolayi oy vermislerdir dememe karsin ikna olmadi. Tek dedigi orda bence insanlar salak. Gocmenturk karsitligi falan da yok hepsinden de nefret ediyor irkcilarin. Akpnin tezlerini anlatirken iste bundan vermislerdir derken guluyordu. Bilemedim almanya mi anormal turkiye mi

Ben de Hollanda'da kalıyorum, daha bir kez buradaki iktidar'da olanlar yok Amsterdam'da yok Utrechtin oralarda duble otoban yaptık dediğini duymadım :asd:.

Su ekonomik gelisme ile ilgili yazmistim bir daha yazayim. Bu soylenen internet artti sut utetimi artti araba cep telefonu artti soylemine insanlar kaniyor. Ama bunlarin cogu dunyadan bi haber. Bu denilen seylerin hepsi dunyada artiyor eger savas yoksa. Dis borc meselesi imfe olan borc bitti ama su an kamu ve ozelin 500 milyar borcu var. Dunyada 2004 sonrasi genel olarak sermaye gelismekte olan.ulkelere akti. Brezilyadan endenozya filipinlere kadar. Bu ulkelere para akisi sermaye icin daha avantajli idi. Fakat tr gelen paralari kredileri cogunu bilim ve teknik yerine bos insaata yatirdi. Insaat surekli gelir getirmez bir donemi kurtarir ve hep yolsuzluk doner. Merkez bankasindaki para cok onemli degil. Turkiyeden ekonomik olarak cogu geri ya da ileri ulkelerin merkez bankasinda da tr kadar para var. Onemli olan uluslarasi fonlardakin para. Almanya mesela merkez bankasindaku parayi arttirmayip uluslararasi fonlardaku parayi arttiriyor. Hukumet teknoloji gelisip cogu sey ucuzlarken ve dunyanin savas haricindeki cogi bolgedinde daha fazla insan bunlara sahip olurken kendi icraati olarak adlandirdi. Su anda en kirilgan ulkeler arasinda. Ama tr de populist politika oy getirir cogu insan dunyadan.bihaber oldugu icin. Daha da yazarim da ben bunaldim yazmaktan

Merak eden baksin brezilya meksikasindan endenozya hindistana kadar. Bu egilim temel egilimdi ama tr parayi iyi kullanamadi. Su anda para akisi kisiliyor ve ekonomik durgunluktann patlamaya gidebilir turkiye. Ekonomi gelisti denirken mesala neden insanlarin yasam standarti 16. Degil dunyada. Ha yazsam da bi halta yaramiyor. Salla gitsin

Ben de Hollanda'da kalıyorum, daha bir kez buradaki iktidar'da olanlar yok Amsterdam'da yok Utrechtin oralarda duble otoban yaptık dediğini duymadım :asd:.

Abi hakkatten cok ayri iki dunya turkiye ve avrupa. Tayyip buraya gelsin % 1 alamaz merkel de turkiyede % 1 alamaz ikisi de muhafazakar olmasina karsin.

Yol yapmak zorunluluk zaten, bizim burada büyük olay olur, doğaldır.

Geri
Üst Alt