30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Arkadaşlar neden Ankara hiç bi yerde haber yapılmıyo.

Çok açık şekilde tutanaklara göre oyumuzu azalttılar.

Şu anda itirazlar yapılıyo. Seyranbağları çok kalabalık.

Arkadaşım yemin ediyor Chp nin 253 olan oyunu 2 girmişler düzelttirdik diye.

Survivor falan var onlar daha eğlenceli bizim için,bir tanede tv programı konuşamadı hile var diye hepsine yazıklar olsun sabahtan beri böyle,aa ajansının sahte sonuçlarını programlarında verip 3 maymunu oynuyorlae şu anda,biride Ankara'yı konuşmuyor.

:asd: Yakında "tek yol devrim" dersen şaşırmam :D

Bence de gidisat o yone de benim korkum yahya da gidebilir arada bunlar cemaate dava acarlarsa. Olay trajikomik abi ergenokoncu dedikleri cikiyor onlari iceri attiranlar girecek sonra digeri geldiginde cemaati iceri atanlari yargilayacak. Nasi bi ulke bir gu kahramansin ertesi gun azili suclu. Bugunun kahramani denilenler de iktidar degisince cezaevine girecek. Bi solcular icin chp solu haric hep sabit hep dusmanlar devlete gore

GT-S6310N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her oy çalma ihbarının da AKP ile ilgili olması ne kadar ilginç bir tesadüf. Hay aklını sevdiğim ülkem, yazık. Çok fazla diyecek birşey yok. İş Aysun Kayacı'nın dediğine geliyor aslında. Keşke oylama insanların eğitim seviyesine göre yapılabilse.

Yazdığın bu alaylı amaclı mesajın bu konuda tek doğruya yakın mesajın olmuş.

Halkı ciddi anlamda böldüler zaten.

Bu secimler ve apo tapelerine bakarsak yakında vatanı bölüp kurdistan kuracaklar.

Gerciği siz yine uzun boy yaptıysa bildiği vardır diye umrunuzda olmaz.

Doğru veya yanlış olduğuna ben karar veririm bay demokrat.

Ankara'da mücadele devam ediyor,resmen savaşıyor adamlar ya,YSK önünde yogun kalabalık var diyor arkadasım,umarım hakedenin hakkı teslim edilir...

O değil de henüz Gökcek'ten haber yok bir twit felan da atmamıs,durum ciddi bence...

Ben hiçbir ifademi hakaret amaçlı kullanmıyorum. Topyekün bir kitleyi itham edici şeyler de söylemiyorum. Aslında şunu söylemem gerekir; "bizim suçumuz, insanlara anlatamadık". Ama sonra anlattığım halde daha radikalleşen adamlar geliyor aklıma. Onu da demiyorum.

Neyse, ben bekliyorum şimdilik.

AKP'yi yıkacak şey devrim mevrim değil bu arada.

Milletin cebine DOĞRUDAN dokunması gerekiyor bu yolsuzlukların. (Büyük zamlar vs.)

Sonra da merkez sağda tatmin edici bir parti gelip AKP'nin oylarını süpürürse ne âlâ.

Aksi takdirde olacak şey koalisyon hükümetleridir ki, olmasını hiç istemem.

Kim gelirse gelsin, tek başına iktidar olarak gelsin. 90'lara dönülmesi ülkemiz için fecaat olur.

Yok Almanya da ileri demokrasi varmış, avrupa da yolsuzluğun Allahı var.

Her seçimde aynı oyu alıp biz baarılıyız diyen liderleri hakkında e ufak bir eleştiri getirmeden sadece seçmeni eleştirmek konformizmden başka birşey değil. Herkes quantum fizikçisi, atom altı parçacıklarla uğraşıyor, ya da herkes Roussau;Kant;Mill, bir tek AK Parti'ye oy verenler koyun.

Ankara hakkında bilgisi olan paylaşırsa iyi olur. Merak ediyorum orada ne oluyor.

Bu millet kemal veya bahçeli gibi iki kelimeyi bi araya grtirenlere oy vermek istemiyor.

Nerde bizim muhalefet partilerinde bunu anlayıp uygulayacak kafa. Değişim şart. Yoksa genel seçimde %55 çıkar bunların oyu.

Şu milletede cahil demek ten bi vazgeçmediniz. Biz bundanda kaybediyoruz. Bi doğruyu bilen biziz. Akpartiye oy verenler saf cahil diye küçümsedik hep. Ama durum ortada.

Ankara hakkında bilgisi olan paylaşırsa iyi olur. Merak ediyorum orada ne oluyor.

Ankara ne oldu ya hala ses seda yok...

Ankara'da ne kadar basin ve media'da kazanan melih gokcek densende olayin asli boyle degil. Yarin saat 15:00 de geri kalan sandiklar acilacakmis ve bu sandiklarda CHP oylari epeyce yuksek oldugu tahmin edilmekde...Ayrica CHP'nin oy sayimi esnasinda bir sekilde!! kaypolan 16000 oyunun belgeleri YSK teslim edilmis bugun.

Ne kadar haberler ve media'da bu konu hakkinda sesiz kalsalarda yarin saat 15'den sonra sekillenir Ankara'nin durumu.

p.s. >>> acilmayan sandiklarin basinda avukatlar ve milletvekilleri varmis.

Memleketim Yalova da durum nedir takip edemedim ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz bütün Türkiye'yi İstanbul, Ankara İzmir vs sanıyoruz, ya da şöyle diyim, herkes nerede yaşıyorsa tüm Türkiye'yi öyle sanıyor, ama değil işte.

AKP sempatisi takım tutmak gibi bir durum olmuş. Nasıl FB'yi tutanlar yöneticilerin şike yaptıklarını biliyorlar ama yine de körü körüne çok büyük bir destek veriyorlar, AKP'ye oy verenlerin de durumu bu.

Geri
Üst Alt