30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Ankara çok acayip bir yere gidiyor,Gökcek'de itiraz edecekmis oglu Osman Gökcek YSK binasına gitmis su anda,sırf Ankara özelinde yeniden bir secim yapılması söz konusu olur mu acaba,ya da oyları tekrar sayacaklar sanırım en bastan...

Allem eder kullem eder bırakmazlar bu saatten sonra.

Ankara da olaylar karışık.

6000 sandık da yanlışlık yapıldıgı tutanaklarla ispatlanmış.

Atıyorum Chp 150 oy Akp 24 oy Bdp 1 oy iken ysk da chp 1 oy akp 24 oy bdp 150 oy

Bunların üstüne daha açılmayan çok sayıda çankaya sandıkları var.

Gökcek kazanmış olsaydı bugün tv lerde olurdu hep.

Şu anda nasıl olur da engelleriz diye hesap yapıyorlar.

Normal şartlarda yüzde 2 oy fark atmamız gereken seçimdi.

Nasıl bir ülkeysek oy kullanmak yetmiyor 2 gün oyun peşinde olmak gerekiyor.

akp bu hileyi her yerde az çok yapıyor yılardır ama bu sene muthiş abartılar. Idaa ediyorum. Istanbul ve ankara chp indi adil secim olsaydı.

akpnin subhuman secmen kitlesine teesuf ederim

akp yıka bilecek ne sağ ne sol bir parti ola bilir.

Secimlerde bunlardan daha USTA cekilde oy hilesini yapa bioen kazanır türkiye'de.

Türkiye tam çakaların ülkesi olmuş ve hırsızların.

Venezuela volume2

Ankara'da Türkiye'nin kalbinde manazara böyleyken varın Doğu ve Güneydoğu Anadoluyu düşünün,bir kişinin 20 kişinin yerine oy kullanması ölülerin kaydının tutulmaması vs..

O taraf tamamen başka bir dünya olmuş maalesef. Seçim sonuçlarını kontrol etmek bile neredeyse mümkün değil.

akp yıka bilecek ne sağ ne sol bir parti ola bilir.

Secimlerde bunlardan daha USTA cekilde oy hilesini yapa bioen kazanır türkiye'de.

Türkiye tam çakaların ülkesi olmuş ve hırsızların.

Venezuela volume2

Basbakan,cumhurbaskani olursa guzel bi ulke olabilir.Basbakandan sonra lider boslugu yasarlar.Bu boslukta muhalefet oy oranini arttirir ozellikle mhp mecliste birbirine yakin milletvekili sayisi hersey icin ortak karar almak demek.Bu da gayet iyi bisey :) Yani care cumhurbaskani erdogan :P

Kimse muhalefete çamur atmasın artık sıktı, sorun tamamen sosyolojik.Chp dinsiz oy vermem zihniyetindeki insanlar Chp'nin başına kim geçse oy vermez.Hep Chp ve Mhp özeleştiri yapsın Akp ve seçmeni yapıyor mu?Hayır.

Yahu defalarca skandallarla anılan akp'yi körü körüne savunan kitle nasıl oluyorda birilerine özeleştiri tavsiyesi veriyor aklım almıyor.

Umarim cumhurbaskanligi seciminde de yine ayni pislikleri yapmazlar. Ayrica akp cumhurbaskani olarak apoyu aday gosterse malum kitle gider onu cumhurbaskani yapar forumdaki bazi nobel odullu siyasi dusunurler cikip derki" halkin iradesine saygi duyun".

Kimse muhalefete çamur atmasın artık sıktı, sorun tamamen sosyolojik.Chp dinsiz oy vermem zihniyetindeki insanlar Chp'nin başına kim geçse oy vermez.Hep Chp ve Mhp özeleştiri yapsın Akp ve seçmeni yapıyor mu?Hayır.

Yahu defalarca skandallarla anılan akp'yi körü körüne savunan kitle nasıl oluyorda birilerine özeleştiri tavsiyesi veriyor aklım almıyor.

Din belirleyici oluyorsa oy atıp atmamakta,zaten bir halt olmaz o ülkeden.

Tüm rezillikler ortaya çıkmasına rağmen RTE'ye aynı oylar veriliyorsa muhalefet ne yapsın? Adım Hıdır elimden gelen budur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Basbakan,cumhurbaskani olursa guzel bi ulke olabilir.Basbakandan sonra lider boslugu yasarlar.Bu boslukta muhalefet oy oranini arttirir ozellikle mhp mecliste birbirine yakin milletvekili sayisi hersey icin ortak karar almak demek.Bu da gayet iyi bisey :) Yani care cumhurbaskani erdogan :p

Bunu bide cumhurbaşkanımı yapacağız:eek:

Ama mantıksız'da değil dediklerin. Ya yok böyle ülke be. Tam sirk olduk:(

Bunu bide cumhurbaşkanımı yapacağız:eek:

Ama mantıksız'da değil dediklerin. Ya yok böyle ülke be. Tam sirk olduk:(

Sirk ne kelime bildigin lunapark.Bak dun yakinen takip ettiysen secimleri mansur cikti %50 ile kazandik dedi arkasindan 3 dk gecmedi melih gokcek hayir biz kazandik % 50 ile dedi.Sonra ak parti basin sozcusu eski milli egitim bakani mal mal aciklama yaptilar.Bizde dinledik.Nasihatlar verdi Ismet pasadan falan.En sondada bi balkon konusmasi yapildi butun hirsizlar o balkonda.olaylara bak :)

Yani ama her seçim sonrası chp nerede hata yaptı?ne yapmalı?neyi değiştirmeli diye tartışılıyor.Sorun chp değil ki seçmen kitle.Değişmeyecek önyargılar var bu ülkede

Chp mekkeyi bombalama plani yapti gizli belgelerde mevcut diye idda ortaya atilsa saniyede hemen inanir bu kitle evet inanir bu boyle malesef.

Chp mekkeyi bombalama plani yapti gizli belgelerde mevcut diye idda ortaya atilsa saniyede hemen inanir bu kitle evet inanir bu boyle malesef.

Ellerinde deri eldiven olan yarı çıplak adamlar türbanlı kardeşimizin üzerine işedi yalanına inanan bir kitle her şey mümkün

Sirk ne kelime bildigin lunapark.Bak dun yakinen takip ettiysen secimleri mansur cikti %50 ile kazandik dedi arkasindan 3 dk gecmedi melih gokcek hayir biz kazandik % 50 ile dedi.Sonra ak parti basin sozcusu eski milli egitim bakani mal mal aciklama yaptilar.Bizde dinledik.Nasihatlar verdi Ismet pasadan falan.En sondada bi balkon konusmasi yapildi butun hirsizlar o balkonda.olaylara bak :)

O balkon görüntüsünü izlediğim'de benim beyin durdu zaten. Kekelemeye başladım resmen ki ancak yavaş yavaş kendime geliyorum.

Neyse , ne desek boş .

Geri
Üst Alt