30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Belediyeleri Belediye başkanları yönetmedikten sonra zaten anlamı yok.

O yüzden karşıdan biri almalı ki toplu götürme olayları olmasın.

Zaten oyları da parti olarak veriyorlar genelde insanlar. Hatta direk şahsa veriyorlar.

Bu Sarıgül olayı nedir, neden böyle bir şey çıktı?

İstanbul çok zor zaten en fazla %4e iner fark, %10 kadar hile yaptılarsa zaten hakkaten Chp'ye yazıklar olsun derim.

Ancak Antalya için uğraşılmalı.

Bunların pislikleri ortaya çıksın yeter bana.

Ama şimdiye kadar çıktıda ne oldu?

Bakmayın eğer Ankara'yı kaybederlerse bana göre başarısızlıkardır bu dönem.

İstanbul'da oturduğum Beylikdüzü'nü kaybettiler ve sahil kesiminde resmen ezildiler.

Tek avantajları en kalabalık ilçeleri yani Bağcılar ve Esenler'i farkla almaları oldu.

Anadolu'yu bu seçim saymıyorum ben zaten. Asıl kilit nokta Ankara ve İstanbul'du.

Eğer Ankara üstelik bu şekilde el değiştirirse ki ne yazıkki sanmıyorum ilahi adaletin olduğuna inancım artar.

Valla bende sanmıyorum üstelik müslüman müslümanı sömürüyor.Şaka gibi.

Onların müslümanlıkla pek ilgisi yokmuş. Cuma namazını aksatmaz ama makara diyen adamın elini havaya kaldırır. Eşittir benim için..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

23:43 İstanbul

Chp yarın İstanbul sonuçlarına itiraz edeceğini açıkladı.

Sosyal medyanın gücü diyorum buna ben.

Trakyaya helal olsun tek bir ilce bile ampullere birakilmamis. Ampulun trakyada yine kitlesi olduguna bakmayin hepsi sonradan trakyaya yerlesmis karadenizli,anadolulu ve kurtler. trakya yerlisi hicbirzaman ampulcu olmadi olmayacak.

Ankara nolsu? Itiraz var dimi?

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trakyaya helal olsun tek bir ilce bile ampullere birakilmamis. Ampulun trakyada yine kitlesi olduguna bakmayin hepsi sonradan trakyaya yerlesmis karadenizli,anadolulu ve kurtler. trakya yerlisi hicbirzaman ampulcu olmadi olmayacak.

Trakyalıyım ve ordaki Akp oyları göç nedeniyle oluşan oylar kanmayın onlara.

Özellikle Çerkezköy ve Çorlu çok önemliydi çünkü sanayileşme nedeniyle müthiş bir göç var ama vermedik.

Sadece bildiğim kadarı ile İğneada beldesinde Akp almış o da mhpnin aday çıkarmasından kaynaklanmış.

Trakyada alması imkansız zaten ödenekte gelmiyor, bir çok akrabamda kendi yağında kavruluyor işte.

Tekiradağlıyım dediğiniz gibi ezici üstünlük var işini biliyor toprağımın insanı fakat chp'nin trakya politikasının hemen hemen her ilde %15 civarı oy kaybına yol açtığı da açık hem rakibinin kalesinden oy alamıyorsun hem kendi kalende oy kaybediyorsun.

İstanbul sarıgül olayı nedir açıklar mısınız ?

Hasi ins istanbul deilde ankara olabilir

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ankara, Antalya, İstanbul gördüğüm kadarıyla itiraz edilmiş iller.

Vatandaş oyuna sahip çıkıyor.

V2iLDWB.jpg

Geri
Üst Alt