Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Ne AKP nede CHP ye attim oyumu.
Sirri abeyemi attin hadi soyle kim bilcek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne AKP nede CHP ye attim oyumu.
Tek çare Drogba mı?![]()
Yok Almanya da ileri demokrasi varmış, avrupa da yolsuzluğun Allahı var.
yakaladiklarinda anirtirlar ama. cumhurbaskaninin tatil parasini isadami ödedi diye istifa etti. siemense dava var su anda türkiyede rüsvet verdi diye. yolsuzlugun krali nerde belli.
yaşın kac bilmiyorum, belki duymuşsundur onuda bilmiyorum, bundan 14 veya 15 sene evvel senin maliye bakanın vergi kacakçiliğindan yargilaniyor, yargiya intikal eden dosyaların coğu kayboluyor. O konu yu arastir ondan sonra konuşmaya devam ederiz, senin gittiğin yerden biz dönüyordük.
evet biliyorum yas 30 bu arada. evet nsu cinayetinde de ayrica alman hukuku yavsaklik yapti. ama halen türkiyeden daha seffaf yolsuzluk konusunda. yakaladiklarinda anirtirlar.
=) keske ben atsaydim. Rasim reyiz e verdim
En büyük diktatörlüğü senin alman hükümet yapıyor asırlardır. Cumhuriyetin Başbakanı dinleniyor seversin sevmessin, suçludur suçsuzdur onu tartişmiyorum, AKPartli de değilim. Tapeler çarsaf çarsaf kol geziyor sen bana seffafliıktan bahsediyorsun.
evet tapelar carsaf carsaf geziyor sorumlusu kim ? binlerce insan sürülüyor yerinden bu yolsuzluk sorusturmasi icin sorumlusu kim ? basbakan oglunu ifadeye göndermiyor savcilari polisler dinlemiyor sorumlusu kim ? istersen akpli ol. yapacak baska da hicbir seyi yoktu akpnin yolsuzluklar karsisinda. direk cemaat atti ortaya bunlar vatan haini dedi basladi konusmaya. dedigin 4 lü toplantiyi dinleyenin kim oldugunu bilinmiyor. seffaf mi ? yürütme yargiyi yamultuyor. fezlekeler carsaf carsaf ortada. sirf onlari acip okusan bile yeterli buna karsin hepsi cezaevinden cikartiliyor. niye bu sorusturma derinlesse idi basbakana kadar gidiyordu ve sonu yüce divandi.
Sene 2002 IMF ye borcumuz 23 milyar dolar. Sene 2014 IMF bin bize olan borcu 5 milyar dolar. Biz lafa değil icraata bakıyoruz.Biraz da saygı bekliyoruz.
sigirmisin ,angutmusun ,kormusun malmisin nesin la sen
tayyipmisin partimisin halkmisin ne boksun .....