30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

Chpye hala muhalefet yapamiyor duyen var yahu ne yapsin adamlar karsilarinda walking dead taki gibi bir kitle var hani onlarin oylarini alacam diye siyasi kanadini ummetcilik mi yapsin chp bu arkadaslar yobazlar istedi diye aziz nesinler namaz kilamaz, kilmamali.

yakaladiklarinda anirtirlar ama. cumhurbaskaninin tatil parasini isadami ödedi diye istifa etti. siemense dava var su anda türkiyede rüsvet verdi diye. yolsuzlugun krali nerde belli.

yaşın kac bilmiyorum, belki duymuşsundur onuda bilmiyorum, bundan 14 veya 15 sene evvel senin maliye bakanın vergi kacakçiliğindan yargilaniyor, yargiya intikal eden dosyaların coğu kayboluyor. O konu yu arastir ondan sonra konuşmaya devam ederiz, senin gittiğin yerden biz dönüyordük.

mansur yavas secimi kaybederse yanina eski sag siyasetten akli basinda 5 ya da 10 adam toplayin bir sag parti kursun. ya da cem uzan reis geri dönsün. herif bir reklam kampanyasi ile secimlerde %7 mi ne almisti. sagi göcertir cem uzan reis.

yaşın kac bilmiyorum, belki duymuşsundur onuda bilmiyorum, bundan 14 veya 15 sene evvel senin maliye bakanın vergi kacakçiliğindan yargilaniyor, yargiya intikal eden dosyaların coğu kayboluyor. O konu yu arastir ondan sonra konuşmaya devam ederiz, senin gittiğin yerden biz dönüyordük.

evet biliyorum yas 30 bu arada. evet nsu cinayetinde de ayrica alman hukuku yavsaklik yapti. ama halen türkiyeden daha seffaf yolsuzluk konusunda. yakaladiklarinda anirtirlar.

evet biliyorum yas 30 bu arada. evet nsu cinayetinde de ayrica alman hukuku yavsaklik yapti. ama halen türkiyeden daha seffaf yolsuzluk konusunda. yakaladiklarinda anirtirlar.

En büyük diktatörlüğü senin alman hükümet yapıyor asırlardır. Cumhuriyetin Başbakanı dinleniyor seversin sevmessin, suçludur suçsuzdur onu tartişmiyorum, AKPartli de değilim. Tapeler çarsaf çarsaf kol geziyor sen bana seffafliıktan bahsediyorsun.

En büyük diktatörlüğü senin alman hükümet yapıyor asırlardır. Cumhuriyetin Başbakanı dinleniyor seversin sevmessin, suçludur suçsuzdur onu tartişmiyorum, AKPartli de değilim. Tapeler çarsaf çarsaf kol geziyor sen bana seffafliıktan bahsediyorsun.

evet tapelar carsaf carsaf geziyor sorumlusu kim ? binlerce insan sürülüyor yerinden bu yolsuzluk sorusturmasi icin sorumlusu kim ? basbakan oglunu ifadeye göndermiyor savcilari polisler dinlemiyor sorumlusu kim ? istersen akpli ol. yapacak baska da hicbir seyi yoktu akpnin yolsuzluklar karsisinda. direk cemaat atti ortaya bunlar vatan haini dedi basladi konusmaya. dedigin 4 lü toplantiyi dinleyenin kim oldugunu bilinmiyor. seffaf mi ? yürütme yargiyi yamultuyor. fezlekeler carsaf carsaf ortada. sirf onlari acip okusan bile yeterli buna karsin hepsi cezaevinden cikartiliyor. niye bu sorusturma derinlesse idi basbakana kadar gidiyordu ve sonu yüce divandi.

evet tapelar carsaf carsaf geziyor sorumlusu kim ? binlerce insan sürülüyor yerinden bu yolsuzluk sorusturmasi icin sorumlusu kim ? basbakan oglunu ifadeye göndermiyor savcilari polisler dinlemiyor sorumlusu kim ? istersen akpli ol. yapacak baska da hicbir seyi yoktu akpnin yolsuzluklar karsisinda. direk cemaat atti ortaya bunlar vatan haini dedi basladi konusmaya. dedigin 4 lü toplantiyi dinleyenin kim oldugunu bilinmiyor. seffaf mi ? yürütme yargiyi yamultuyor. fezlekeler carsaf carsaf ortada. sirf onlari acip okusan bile yeterli buna karsin hepsi cezaevinden cikartiliyor. niye bu sorusturma derinlesse idi basbakana kadar gidiyordu ve sonu yüce divandi.

Söylediklerinin coguna imzami atarim, ama eger sen devlet sirlarini piyasa sürüyorsan o zaman bu vatana ihanettir kardesim. Ha bu senin savundugun almanyanfa en büyük ceza yanilmiyorsam Hochverrat olarak gecmesi lazim.

Tapatalk

Bu nasıl ülke lan! Ligi şikeli, seçimi şikeli!

bu saatten sonra ne kadar ıtıraz etsende adamlar hıc bir yeri geri verdirmezler turkıyede butun kurumları ele gecirmiş adalet dahil halkımız desen gercekleri görmeyen bir kısmı görmek istemeyen cıkarları dogrultusunda bir millet olmuşuz adamlar kendileri çalması yetmedigi gibi sandık basında nasıl oylar çalınır diye adam yetiştirmişler ey guzel ülkem ne hallere geldin

Mansur Yavaşın alması artık tek dileğimiz olarak kaldı. Muhalefet partileri önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimine kadar iyi tartmalı ortamı ona göre aday çıkarmalı bu yerel seçimin başbakan tarafından birazda böyle genel seçim havasına sokulmasının nedeni budur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Avrupa nın kıskandığı demokrasiye bak.

Oy kullanmak yetmiyor 2 gün uyumadan peşinden koşmak gerekiyor bide.

Geri
Üst Alt