Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.699
- 1.974
- 1.918
Adam parti içi birlik sağladı. Mansur Yavaş ve Hüseyin Aygün aynı partide hayal edilinebilirmiydi? Bu doğru bir hamle. Ama alp kitlesinin takip ettiği havuz medyasında Kılıçdaroğlu 2 saat konuşmuş ise en spekülatif yerleri cımbızla çekip o yayınlanıyor.
Ayrıca muhalefet yapamıyor bence şehir efsanesi. Aykut Erdoğdu, Umut Oran, Muharrem Ince, Emine Ülker, Hamzacebi vs vs. Bu adamların yaptığı muhalefet çok iyi. Hemde sözde değil sürekli soru önergesi ve usulsuzlukler anlatılıyor mecliste kaç kişi izliyor ? Basında spekülatif seyler dışında azsın ne yapacaksın? Ne ki bu bizdeki muhalefet algısı?
Yahu sen öyle algılıyorsan öyle inanmakta özgürsün, adam konuşmayı bile beceremiyor. Benim için konuşurken elini kolunu kullanmasına, bağırmasına gerek yok ben zaten anlıyorum. Hatta ilk defa bir seçim sürecini iyi yönetti. Sarıgül, Mansur çok doğru hamlelerdi. Ülkücü işareti yapması herkesi kucakladığını gösteriyordu. Ama mesele şu arkadaş. Adam halka hitap etmiyor. O konuşurken kimse dinlemiyor. Biz burada Kılıçdaroğlunun iyi biri olup olmadığını tartışmıyoruz. Ülkemizin gerçeklerini konuşuyoruz.'