30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

10014689_538777979563970_1089412910_n.jpg

/tek parti... Biliyoruz/

Şu verdiğin örneğe kediler!!! bile bitarafını açıpta güler

İşin trajikomik yani ise yarın öbürgün millet yine sokaklara meydanlara indiği zaman "sandığa gidin tepkinizi sandıkta gösterin" diyemeyecek kimse :asd:

Yalniz yine ayni şeyi yapiyorsunuz ,bir AKP sempatizanı görünce hemen alinti hakaret bunlar hakli çikarmaz sizi ,aksine demokrasiden özgürlükten bahseden bir iradenin karsit görüşe tahammül edemediğini gösterir.

milli irade milli hirsilik ise ,ben o milletten degilim allaha sukur

Benim garibime giden ise.. CHP AKP'yi dogu konulari üzeri vuriyor, ama kendisi o bölge icjn hazirlamis hic bir plani yok..simdiye kadar da pek takmamis.

not: sizin kitle? ben bir kitlede degilim.

Chp'li olduğumu kim söyledi sana?Haa doğru kutuplaştırdınız ya ülkeyi ya Chp'lisin ya Akp'li dimi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=UyYUTCFtBBc[/media]

Geldi siyaset uzmanlari! Milli iradeye saygi duyun tipler sizde apoya saygi duyun butun kurtler onu istiyor oldumu? Duycanizmi. Duymayacanizmi?

Apo icin goruslerin nedir

Ulu kardes Billboard lara resminin acilmasi gibi

Ileri demokrasi değilmi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geldi siyaset uzmanlari! Milli iradeye saygi duyun tipler sizde apoya saygi duyun butun kurtler onu istiyor oldumu? Duycanizmi. Duymayacanizmi?

Sacma Post. Apo nun saygi duyulacak birsey si mi var? Adam hakli olarak yatiyor hapisanede.

Kürt/pkk Sorunu bitirmek icin.. türk askerler ölmesin artik.. millet arasinda savas cikmasin diye... gerekirse apo ile konusmak gerekir, herifler ona tapiyor sonucda..vatan cikari icin. ,,amaçlar araçları meşru kılar"

akp yi bundan dolayi kötü görmiyorum. Baris > Savas

Bunu yapani direk "pkk ile isbirligi" yapiyorlar diyen zihniyet iyice bi düsünsün ne dedini.

Geri
Üst Alt