Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ara merak edenler icin, benim sempatize duydum parti SPD'dir![]()
![]()
Saygı duyulası irade.
Sacma Post. Apo nun saygi duyulacak birsey si mi var? Adam hakli olarak yatiyor hapisanede.
Kürt/pkk Sorunu bitirmek icin.. türk askerler ölmesin artik.. millet arasinda savas cikmasin diye... gerekirse apo ile konusmak gerekir, herifler ona tapiyor sonucda..vatan cikari icin. ,,amaçlar araçları meşru kılar"
akp yi bundan dolayi kötü görmiyorum. Baris > Savas
Bunu yapani direk "pkk ile isbirligi" yapiyorlar diyen zihniyet iyice bi düsünsün ne dedini.
Bu arada meraktan soruyorum adil bir seçim olduğunu iddia edenler 22 ildeki kesintilerin sebebini 'trafoya kedi girmiş' diye izah eden Taner Yıldız'ın açıklamasını nasıl karşılıyor?
Geldi siyaset uzmanlari! Milli iradeye saygi duyun tipler sizde apoya saygi duyun butun kurtler onu istiyor oldumu? Duycanizmi. Duymayacanizmi?
O zaman Apo konusunda konuşup bu halkın geleceğini tartışmak sana düşmüyor?
bn apo hakkinda konusmak istemiyorum ki zaten, bi renkdas atdi konuyu topice.
Ayrica niye konusmiyim? benimde TC Pasaportum var, ve belli bi poltik ve ekonomik bilgim.
Bu ülkenin milleti Türk halkıdır, millî irade de Türk toplumunu içerir. Bu milletin çoğunluğu AK Parti'yi seçmiştir. Saygı duymayı öğrenmek aydın (!) kesimin problemi artık. Kısacası kıyasladığın mevzuyla uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca kürt sorunu tamamen orta yolu bulup barış sağlama amacını taşıyan bir süreçtir (başarılı oldu/olmadı, olur/olmaz o başka mevzu).
Hadi ordan lan hain serbestce dolasan apo ve kurdistan bayraklari ne lan ozerklik sozu ne lan oslo gorusmeleri ne lan hiyaragasi sizin oy verdiginiz adam resmen pkkya maglup olmus her istedigini yapiyor hain usaklari karaktersiz canlilar...
Tüm illeri kapsayacak şekilde o türlü bir şey söylemedi, yanlış dinlemişsiniz. "Kesintilerden bir tanesinde belki espri gibi gelecek ama..." diyerek açıkladı. Elektrik kesintisi de o insanların ilk defa karşılaştığı bir şeyse ona bir şey diyemem. Dahası o elektriğinin kesildiği belirtilen şehirlerin 10'unu muhalefet kazandı. Seçim sürecini yalnızca iktidara çamur atmakla geçiren muhalefet şimdi de ülkemiz insanlarının müthiş fedakarlığıyla gittiği sandık sonucunu karıştırma derdinde.
Bu ülkenin milleti Türk halkıdır, millî irade de Türk toplumunu içerir. Bu milletin çoğunluğu AK Parti'yi seçmiştir. Saygı duymayı öğrenmek aydın (!) kesimin problemi artık. Kısacası kıyasladığın mevzuyla uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca kürt sorunu tamamen orta yolu bulup barış sağlama amacını taşıyan bir süreçtir (başarılı oldu/olmadı, olur/olmaz o başka mevzu).
sence ne yapilmali?
diyelim ki savas yolu bi cözüme gitmeyi hedefliyoruz... herifler de türk miletine zarar verir... iki taraf daki ölü sayilari artar.
ayrica kolay kolay bitmez..cünkü bu heriflerin kaynagi kesmek gerek..ama kim bilir ..kimler bunlarin arkasinda destekliyor.
Oy kullandın mı
bn apo hakkinda konusmak istemiyorum ki zaten, bi renkdas atdi konuyu topice.
Ayrica niye konusmiyim? benimde TC Pasaportum var, ve belli bi poltik ve ekonomik bilgim.
Bu ara merak edenler icin, benim sempatize duydum parti SPD'dir![]()
Spd destekliyorum dediğin için dedim. Tepki olarak, yoksa toplumsal olarak bizi tanıyorsan konuşmanda sorun yok.
Orta yol = Bölünmek
Barış = Doğu'da özerk Kürdistan federasyonu kurulması
Gerçekten başarılıymış !
Almanya'da türkler nedense ya spd yada die grüne tutmakda.
Sonuna kadar CDU diyorum bende