30 Mart 2014 Yerel Seçimleri

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

Kaçıncı sayfadasın?

2 gundur chp genel merkezinde olan arkadasimla konustum.

Pek umutlu konusmadi chp yonetimine kiziyor.

Halen cok eksik tutanak var ulasamiyoruz diyor.

Goz gore gore cankayada chp 0 hdp 152 olan sandigin tutanagina ulasilamiyor bunun gibi daha pek cok varmis.

Bu hirsizlarin boyle yapacagi belliydi. Dunyalari goturduler onlem alamadin bari oyuna sahip cik be.

Akp tum tutanaklari toplamisken biz twitter da yer bildirimlerinden tutanak ariyoruz. Bu kadar acizlik olur mu?

Eger bu duyduklarim dogrulanirsa yemin olsun chp ye oy vermem bir daha.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

zaten boyle olacagı bellı ıken neden organıze olamazsın neden onlem alamazsın blmem adamlar oncede yapniş ki bu secimlerde cok kalleşlik yapacakları belli iken nasil onlem aldıramadın adamlar cebine uc bes koyup oyları çaldirdilar şimdi yok tutanakmıs yok bilmemne malı alan gtrdu kardeşim bu saatten sonra ankarayı iistanbulu tekrarmı kazanacaksın belki bi kac ilçede degişiklik olur devletin hangi kurumunda adamları yokkı bunların

Yapma bunu her iki tarafta katliamlar yaptı. 13 yaşındaki çocuk 11 kez sırtından vuruldu. Burada PKK'yı meşrulaştırmıyorum ve Ordunun seviyesine getirmiyorum fakat yapılanlar ortada. Hatta PKK'nın TSK'dan az insan öldürmesi onları meşrulaştırmaz. PKK hiçbir zaman meşru bir örgüt olmamıştır çokbaşlı bir örgüttür.

Kürtsün anladığım kadarıylan, yada kürt sempatizanısın.

Bunda bir sorun yok.

Bence zaten iş çoktan bitti, sadece resmiyette özerlik yok ama aslında çoktan kurulmuş şekilde.

Peki iyi güzel, o ismini tiksinerek söylediğim özerlik ismi kurulursa, batı bölgelerindeki kürt vatandaşlarına ne olacak ?

Onların hayatları tehlikeye girmiyecekmi ?

Yada bu özerklik resmi olarak kurulduğunda, batı bölgelerindeki bu kürt vatandaşları özerk bölgeyemi gidicekler ?

Size çok açık birşey söyliyeyim, eğer bu iş resmi hal kazanırsa ki kazanacak gibi duruyor, ben çevremdeki kürtleri rahat bırakmam.

Anlatamıyorum derdimi bunun bir önemi yokki. Onlara göre MHP CHP gibi partilerde bölücü. İsrail Lübnan savaşında İsrail'e destek vermiş, Reyhanlı'da Uludere'de kendi insanını bombalamış (Şemdinli ve benzeri geçmiştekilerine girmiyorum bile) Suriye'de kimi destekleiği belli olmayan savaşa girmeye çalışan orduya nasıl saygı duyucağız bu mantıkla? Şimdi yapılanlar geçmişteki şanlı zaferleri (Çanakkale gibi) gölgeleyecek mi hemen? Haksızlık değil mi bu?

Hain satılmış bir partinin başkaları hakkındaki düşünceleri umurumda dahi değil. Buna Akp dahil. Yarın chp o da. Mhp yaparsa o da.

zaten boyle olacagı bellı ıken neden organıze olamazsın neden onlem alamazsın blmem adamlar oncede yapniş ki bu secimlerde cok kalleşlik yapacakları belli iken nasil onlem aldıramadın adamlar cebine uc bes koyup oyları çaldirdilar şimdi yok tutanakmıs yok bilmemne malı alan gtrdu kardeşim bu saatten sonra ankarayı iistanbulu tekrarmı kazanacaksın belki bi kac ilçede degişiklik olur devletin hangi kurumunda adamları yokkı bunların

2009'da yaptıkları hakkında bizzat şahit olmuş insanlardan dinlediğim bilgileri burada yer yer yazdım. Uzun zamandır hile yapıyorlar.

Evet cok iddayliydim ve iddam dogru cikti koyunlar yaniltmadi beni. Papiss....

hahaha,boşuna okumuşsun renktaş bunca sene,"koyun" demişsin ya seni kırmamışlar baksana ;)

dipnot;ülke 50 yıldır bölünüyor,bugünde bölünüyor,50 sene sonra gene ülke bölünüyor denecek ama bunlar artık prim yapmıyor,vazgeçin..

Emrahcım,ağlama lütfen üzülüyorum :(

BÜYÜK KONUŞUYORUM !!!

Yarınki seçimlerde AKP'nin %35 ve üzeri alacağını düşünenler Türkiye'nin toplumsal yapısı ve Türk siyaseti hakkında bir şey bilmiyordur. Eğer AKP %35 ve üzeri alırsa ben hiçbir şey bilmiyorum ve oturup Siyasal Hayat okumalarına başlayacağım.

slm canim

Uludere 2011, Şemdinli, Cizre 92 ve binlerce öldürülen iş adamı 94-95 yıllarında. Amaç burda ölümleri yarıştırmak değil hatta TSK'nın bilerek yardım etmediği karakollar var yahu geçtim bu katliamları. Yüzlerce askerin şehit olmasına neden oldu istihbahrat yalanlarıyla çatışma sürsün diye. 1,5 gün yardım ulaşmayan karakollar var barış süreci dursun diye kimin yaptığı belli olmayan provakasyonlar var da var.

50bin Şehit, Erzincan soykırım yapılan bir köy, terörden kaçan yaklaşık 1 milyon insan. Ölen bebekler, molotf ile yakılan gençler, zara verilen esnaf.

Emrahcım,ağlama lütfen üzülüyorum :(

salak+yemin+ediyorum+gerizekal%C4%B1+bu+%C3%A7ocuk+ahmedinejad.jpg

veysel tebrik ederim secimi sen kazandin galiba

Geri
Üst Alt