- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey şunun şurasında 50ye az kaldı.30 değil de 40 tan sonraki aydınlanma feci
Ağabey şunun şurasında 50ye az kaldı.
yarım yüzyılı devireceksin boşver 30lar konusunu
Yarım yüzyılı devirmiş biri olarak, müsaadenle 1 - 2 şey söylemek istiyorum
30 yaşında evlendim.. 22 yıldır çok sevdiğim bir eşim, yüzlerine bakmaya kıyamadığım 3 oğlum var..
Henüz evlenmemiş gençlere acizane tavsiyem, 30 unuza kadar ne yapıyorsanız yapın, 30 dan sonra evlenip yuva kurmaya bakın.. 40 nızı geçtikten sonra hiç bir şey eskisi gibi tad vermiyor.. Kendini huzurlu ve güvende hissetmek istiyorsun.. Kendim yaşamadım ama akranlarımdan evlenemeyip, çoluk çocuğa karışamayanlar var ve özellikle çocuk konusunda derin bir özlem yaşadıklarını söyleyebilirim..
Ebeveyn olmak dünyanın en zor işi ama en güzel duygusu.. Allah, umarım ebeveyn olmak isteyen herkese nasip eder..
Interstellar filminden bir replik : Anne baba olduktan sonra çocuklarınıza anı olmak için yaşarsınız.

Yarım asırlık çınar
Ben 33 yaşımda baba oldum ağabey benimki henüz 1 yaşına yeni giriyor. İlerde ne kadar zor olur bilmiyorum ama şu an müthiş bir şey
Doruk sana neler oldu böyle. İçin mi geçti kardo
9 yaşında da benim kızım var. Yaş 38. Büyüdükçe dertleri de büyüyor. Ama dünya bir yana dişi Aslanım bir yanaYarım asırlık çınar
Ben 33 yaşımda baba oldum ağabey benimki henüz 1 yaşına yeni giriyor. İlerde ne kadar zor olur bilmiyorum ama şu an müthiş bir şey