- 1 Ağustos 2009
- 46.488
- 48.746
- 4.708
Dipdiri dönecektirBasel tecrubesini hice sayamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dipdiri dönecektirBasel tecrubesini hice sayamam.
Evet ama tekrar kiralamalıyiz ki iyice avrupa tecrubesi edinsinDipdiri dönecektir
Daha dirileleşeceği bir lige kiralanmalıEvet ama tekrar kiralamalıyiz ki iyice avrupa tecrubesi edinsin
Futbol bilgin zirve yapmış dostum.Daha dirileleşeceği bir lige kiralanmalı
Misal championship
Twitterda Vasf hesabını takip ediyorum hocamFutbol bilgin zirve yapmış dostum.
Keramettin ve Alp Memduh seviyelerinde bir yere çıkmışsın. Ne yaptın görüşmeyeli total futbola mı merak sardın.
Diri bir onurDaha dirileleşeceği bir lige kiralanmalı
Misal championship
Barışın antrenmanlarını tüm takıma uygulamak gerekAcil barışın antrenmanlarını uygulamak gerek. Kampta zanolo barış ne yapıyorsa aynını yap işte olm yaşın 20 manyak bir herif olursun.
Yunusla kereme uygulasak 10 güne hastanelik olur onlar. Allah vergisi güçlü ve hayvan gibi olanlarınBarışın antrenmanlarını tüm takıma uygulamak gerek![]()
Cinsel hayatınızı burada paylaşmayınSeneye eyübe verelim
Mertens son maç yoklari oynadı amaYunusla kereme uygulasak 10 güne hastanelik olur onlar. Allah vergisi güçlü ve hayvan gibi olanların
üzerinde yapmalı.
İcardi ve zaha az 3 ay sabretseler seneye hayvan gibi ikiliye sahip oluruz.
Ne varsa amacı olan gençlerde var ya, o yüzden sağlam bir temizlik yapıp max 21 yaşında atletik vücuda sahip oyuncuları hedeflemek lazım.
+torreira, mertens zaten hem beyin hem ekstra takviye katıyor bize.
Mavi pasaport hakkını bu sene Demirbay'dan yana kullanmıştık sözleşmesi bitene kadar Demirbay yerli statüsünde sayılıyor.