Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.650
- 36.205
- 3.638
Bu kurallar değiştiği için hiç bilmiyorum. Sözleşmesi bitene kadar TR'de olabilir bir ihtimal belki. Ama yabancı sayılması daha yüksek ihtimal gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kurallar değiştiği için hiç bilmiyorum. Sözleşmesi bitene kadar TR'de olabilir bir ihtimal belki. Ama yabancı sayılması daha yüksek ihtimal gibi.
o da risk kimle takas edebiliriz ki ? Bir de en kötü %30 pay alıp takas etmek lazım.Trabzonsporla takas olarak kullanilamaz mi yav? Belki memleketine geri döndügünde akli basina gelir ve top oynar.
İlk geldiğinden beri yabancı sayıldığı için sonradan türk saydırmak mümkün olmayacaktır. Bu arkadaşı yollamak lazım
Eyüpspor istiyor diye bir haber çıkmıştı .Bence 1 yılda oraya kiralayalım.Umarım orada olur bu sefer.Arda Hoca'da oynatmaz/oynatamaz ise artık yolun açık olsun deme vakti gelir herhalde.Bence 1 yıl daha kiralık mantıklı.Gözümüzün önünde olur en azından.Yoksa oynamadan kadroya girme ihtimalini çok zor görüyorum.Valla henüz büsbütün gözden çıkarmaya gerek yok, doğru düzgün bonservis veren de çıkmayacaktır, kampta bir görelim ama beğenmezsek bile kiralama yoluna gidelim derim. Daha 20 yaşında çocuk
Banko oynayacağı bir yere kiralanmalıEyüpspor istiyor diye bir haber çıkmıştı .Bence 1 yılda oraya kiralayalım.Umarım orada olur bu sefer.Arda Hoca'da oynatmaz/oynatamaz ise artık yolun açık olsun deme vakti gelir herhalde.Bence 1 yıl daha kiralık mantıklı.Gözümüzün önünde olur en azından.Yoksa oynamadan kadroya girme ihtimalini çok zor görüyorum.
Sevgili Ali ; teoride haklısında sana soruyorum ;vurdumduymaz bir oyuncuya kim garanti verir söylermisin.Arda Hoca dahi olsa garanti vermez gibime geliyor.Biz hatayı tonla bonservis bedeli verirken yaptık.önce bir kiralasaydık.Bu kadar parayı verirmiydik sence.İzledğimiz kadarıyla kumaş kötü değil ama ona sabır edecek sürekli pışpışlayacak t.direktör lazım .Oda çok zor .Umalım ki bizi yanıltsın.Baselde olmadı maalesef.Banko oynayacağı bir yere kiralanmalı
Ayrıca genel olarak kulübümüzce kötü muamele edildi kendisine, oturup konuşulmalı biz sana inanıyoruz koçum aslansın kaplansın gibilerinden, gönlü yapılmalı
Gerekirse geri satın alma opsiyonuyla satmak da mantıklı. Öyle olursa alan kulüp de para kazanmak için kendisini oynatacaktır
Yusuf yeteneklerine ihanet edenlerden Barca gördükten sonra ben oldum yada yıldızım havalarına biraz çabuk girdi sanırım. Düşüncelerine genel olarak katılıyorum. Eyüp'e 1 yıl kiralanması belirli bir oynatılma zorunluluğu ile çok mantıklı yoksa bizde ona güvenerek yola çıkabilmemiz imkansız ve çocuğun öyle rotasyona falan değil 1 sezon dolu dolu oynaması lazım.Banko oynayacağı bir yere kiralanmalı
Ayrıca genel olarak kulübümüzce kötü muamele edildi kendisine, oturup konuşulmalı biz sana inanıyoruz koçum aslansın kaplansın gibilerinden, gönlü yapılmalı
Gerekirse geri satın alma opsiyonuyla satmak da mantıklı. Öyle olursa alan kulüp de para kazanmak için kendisini oynatacaktır
Emre Mor'un 3 gömlek falan gerisinde 1 sporcuEmre Mor'a benziyor gidişatı. Ortalama üstü bir topçu olabilir ilerde ama ona sabredip oynatan biz olmayız.