#30 Yusuf Demir

vay efendim neymiş: Yusuf u oynatmıyormuş ondan dolayı kötü oynuyormuş diyor birisi. he he öyledir. Kazım zaten çatır çatır oynuyordu bu sezon

Bu çocuk kotu topçu filan degil net olarak kötü niyetli bence ,banane ya modunda, küfürü hakkediyor ama degmez

su adamin sadece videolarini izleyenler bile takimi sabote ettigini, kotu niyetli oldugunu, bilerek oynamadigini anlar.

miy minti. Kac senedir daha bir depar attigini gormedim. Uyusuk uyusuk sahada dolasiyor her zaman. Sahada canla basla mucadele etsene…

Barca-Dortmund gibi takımların 1 senede tekmeyi basarak sutladigi topculardan direkt uzak duracaksın. Herifler bakıyorlar calisma durumlarına herseyine. Emre morla bunun mabadlarinin kalktigini ve gram çalışmadığını görünce direkt uçan tekmeyi bastılar.

Mesela Ahmete bu kadar kızmam zaten çapı belli de bunlar tam enayi. Ula yeteneğine insan ihanet eder mi yetenek var sizde biraz fizik gelistirin azimli oynayın işte ama nerde anca kral tahtlarinda foto atarsınız

97’den beri aklım kesecek şekilde Galatasaray’ı takip ederim. Bunun kadar gereksiz yer kaplayan bir futbolcu daha hatırlamıyorum tarihte. Eray işcan vs kayıt kuralları için takımda tutuluyordu mecburen

bunun ne öyle bir özelliği var ne de futbolla uzaktan yakından bir alakası bir de yabancı sayılıyor

Hiç vakit kaybetmeden kapı önüne atılmalı

Suratından ruhsuzluk akıyor. Trabzonlular alınmasın ama çoğunun yüzünde bu donuk ifadeyi görüyorum. Trabzonsporda oynasa belki daha canını başına takacaktı ama bizde hiç umursamıyor. Belki de Barcelona'da kısa bir dönem de olsa ilk 11 oynamasının egosundan kurtulamıyor. Haksız görmüyorum ama artık o Barçanın forma verdiği potansiyelli oyuncu değil. Biraz daha ayakları yere basmazsa bir sonraki durağı avusturya 2.ligi oradan da düzyurt FK olur

Üzerine kafa yormaya bile gerek yok. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Devre arasında sözleşmesini tek taraflı feshedip gönder. Bu maçta bile kendini paralamıyorsan kadroda boşuna yer kaplama.

Suratından ruhsuzluk akıyor. Trabzonlular alınmasın ama çoğunun yüzünde bu donuk ifadeyi görüyorum. Trabzonsporda oynasa belki daha canını başına takacaktı ama bizde hiç umursamıyor. Belki de Barcelona'da kısa bir dönem de olsa ilk 11 oynamasının egosundan kurtulamıyor. Haksız görmüyorum ama artık o Barçanın forma verdiği potansiyelli oyuncu değil. Biraz daha ayakları yere basmazsa bir sonraki durağı avusturya 2.ligi oradan da düzyurt FK olur

yarı trabzonluyum o yüzden alınmadım ama ne demek istediğini açıklarsan sevinirim rtaş

Geri
Üst Alt