Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 28.655
- 24.112
- 2.738
buna 6 milyon euro verdik diye rapid taraftarı tesis basmıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorumlarım her zaman var ama sövmekten yazamıyorumYav senin madem böyle güzel yorumların var niye daha sık yazmıyorsun allahın cezası adam!!
Bence Recep yüzünden yazamiyorsun. Recep bütün kanini emiyorYorumlarım her zaman var ama sövmekten yazamıyorum
Parayı paylaşmak için sanırımbuna 6 milyon euro verdik diye rapid taraftarı tesis basmıştı
Bukadar beğendin yaniFelaket yaw
Suratından ruhsuzluk akıyor. Trabzonlular alınmasın ama çoğunun yüzünde bu donuk ifadeyi görüyorum. Trabzonsporda oynasa belki daha canını başına takacaktı ama bizde hiç umursamıyor. Belki de Barcelona'da kısa bir dönem de olsa ilk 11 oynamasının egosundan kurtulamıyor. Haksız görmüyorum ama artık o Barçanın forma verdiği potansiyelli oyuncu değil. Biraz daha ayakları yere basmazsa bir sonraki durağı avusturya 2.ligi oradan da düzyurt FK olur
Trabzonlularda Akdenizli sıcaklığı sevecenliği ve misafirperverligi yok. Soğuk geliyorlar banayarı trabzonluyum o yüzden alınmadım ama ne demek istediğini açıklarsan sevinirim rtaş