#30 Yusuf Demir

rıdvanı rangerstan kiralayıp karşılığında yusufu da onlara kiralasak iyi olur. bu sene süre bulamayacak yoksa.

Bedava gelmis olsa anlarim kadroya girmesede bedava geldi elimizde patlamadi derdik ama 6 milyon verdildi bu oyuncuya, okanda heralde kendisini istediki yönetim basti parayi aldi. Simdi ne oldu bu arkadasa hic kadroya giremiyor? Sirf kupa macinda oynasin mi diye aldik yusufu? Sans vermiyeceksen bari baska bir takima kiralik gitsin ayip ya

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yaz transfer döneminde transfer edilmesine en cok sevindigim oyuncuydu. Kadroya dahi alinmamasi cok üzücü. Bu cocukta büyük potansiyel var. En azindan kadroya alinip son 10-15 dakika oynatilmasi lazim.

Kadroya neden alinmiyor anlamiyorum. Tek secenek disiplin sorunu ama Gomis veya Sefer'den birisi kadroya alinmamali.

6 m euro verip kadroya bile almamak doğru değil.

Mertens'i şu an kesebilecek tek oyuncu ama adamı kadroya bile almıyoruz.

Sorun ne bilmiyorum ama üzücü bir durum.
Bildiğim kadarıyla 2 kere sakatlık yaşadı buda onu fizik olarak geri götürmüş olabilir. O yüzden olabilir o kadroya alınmamalar. Onun dışında katılıyorum. Gelecekte Mertens'in yerine yerleştirmemiz gereken bir oyuncu. Mata transferi bu konuda da fazlalık oldu diye düşünüyorum.

Aslanım çok güçsüzsün biraz toprlan, umarım bugün oynar da iyi işler yaparsın

Ciddi bir sakatlığı yok. Her türlü oynayabilecek bir adam. Yabancı sınırının ne kadar dandik bir iş olduğunun canlı, kanlı, vücut bulmuş hali. Ayrıca adam TÜRK olduğu halde yabancı. NETFLİX buna 12 sezon dizi çekse yeridir.

Ciddi bir sakatlığı yok. Her türlü oynayabilecek bir adam. Yabancı sınırının ne kadar dandik bir iş olduğunun canlı, kanlı, vücut bulmuş hali. Ayrıca adam TÜRK olduğu halde yabancı. NETFLİX buna 12 sezon dizi çekse yeridir.
Ciddi sakatlığı olmasada 2 kez sakatlandı sanırım toplam 3 hafta falan idman yapamadı. Bu da onu kondisyon olarak geri götürdü. Onun dışında Mertens'in ilk alternatifi ondan sonra oraya geçecek adam olmalı.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlış anladınız sanırım. Tekrar okuyun.
yok dogru anladım.okan hoca yusufun yabancı sayılması konusunda çok konusmustu.oynatmak istemese o kadar gündem olmazdı yusuf.yusufun ailesiyle stadda macı izlemesi de guzel bişey.5-6 kişilerdi sanırım,fotograf gördüm

Yabancı sınırında ne gibi bir engel var bu adamın yedek kadroya alinmasinda.

Çünkü kural şu:
Geçtiğimiz sezonki gibi aynı anda sahada en fazla 8 yabancı, bununla birlikte yedek kulübesinde de en fazla 6 yabancı uyruklu futbolcu bulunabilecektir.
Son maçta yedekleri sayalım.
Gomis,
Dubois,
Midstjo,
Mata,
Toplam 12 oyuncu kullanmışız.
14 kişilik yabancı kontenjanında olan 2 oyuncu pva ve sefer
21 yas altı kategorisindeki 2 oyuncu yusuf ve ross kadroya alınmamış.

Yabancı sınırında ne gibi bir engel var bu adamın yedek kadroya alinmasinda.

Çünkü kural şu:
Geçtiğimiz sezonki gibi aynı anda sahada en fazla 8 yabancı, bununla birlikte yedek kulübesinde de en fazla 6 yabancı uyruklu futbolcu bulunabilecektir.
Son maçta yedekleri sayalım.
Gomis,
Dubois,
Midstjo,
Mata,
Toplam 12 oyuncu kullanmışız.
14 kişilik yabancı kontenjanında olan 2 oyuncu pva ve sefer
21 yas altı kategorisindeki 2 oyuncu yusuf ve ross kadroya alınmamış.
Ne gibi bir ilgisi mi var. Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz. Adam TÜRK olduğu halde bu sınırın içinde bulunuyor. Uzun uzadıya hikaye yazmışsınız. Bir fikriniz bile yok. Ezbere okumadan, anlamadan yazıyorsunuz. Mesajları okumayıp anlamadığınız ikinci kısım da zaten düşünülmüyor yazmışım. Bu foruma ne zaman girsem eğleniyorum yahu. :D

Geri
Üst Alt