#30 Yusuf Demir

Ne gibi bir ilgisi mi var. Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz. Adam TÜRK olduğu halde bu sınırın içinde bulunuyor. Uzun uzadıya hikaye yazmışsınız. Bir fikriniz bile yok. Ezbere okumadan, anlamadan yazıyorsunuz. Mesajları okumayıp anlamadığınız ikinci kısım da zaten düşünülmüyor yazmışım. Bu foruma ne zaman girsem eğleniyorum yahu. :D
Ya sende zeka sorunu var muhtemelen.
... davranacağına cevap ver veremiyorsan ... uydurma analizlerle düşünülmüyor gibi seyler yazmayı kes. Daha 3 aydır türkiyede olan 2 kere sakatlanmış adamla ilgili sığ bilginle ortaya sacmaliklar atıp sonra düşünülmüyor yazmayla işin icinde sıyrılamazsın. Transfer sezonunun açılmasina 2 ay var. Benzer mantıkla ross da düşünülmüyor o zaman.

Yusuf yabancı mı? Evet.
Yusufun yabancı olduğu profilde Galatasaray kulübünün kadroya almaması icin neden ne olabilir diyorum.
Türk olduğu halde sınırın içinde olmasının konuyla uzaktan yakından alakası yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisine degil Okan Buruk'a soruyu iletmek gerek. Yoksa ne zahmeti olacak, cocuk oynamak icin can atiyordur.
sürekli sakat haberi çıkıyor. hee oynatmayan Okan'sa sorum ona o zaman: 6m verdiğimiz adamı İstanbul'u gezdirip, antrenman yaptırmak için mi aldık hocam? zahmet olmazsa oynatır mısın?

sürekli sakat haberi çıkıyor. hee oynatmayan Okan'sa sorum ona o zaman: 6m verdiğimiz adamı İstanbul'u gezdirip, antrenman yaptırmak için mi aldık hocam? zahmet olmazsa oynatır mısın?
Oyle birsey yok, bir defa sakatlandi sonra bir defa risk edilmemesi icin maca alinmamisti. Surekli sakat haberlerini kim salliyor? Besiktas macinda kadroda olabilirdi ama Okan Buruk almadi.

Yabancı sınırı yüzünden futbol hayatının en verimli dönemlerini kaybetmekte olan %100 Türk futbolcu.
Böyle bir saçmalık dünyanın başka bir yerinde olamaz.

Oyle birsey yok, bir defa sakatlandi sonra bir defa risk edilmemesi icin maca alinmamisti. Surekli sakat haberlerini kim salliyor? Besiktas macinda kadroda olabilirdi ama Okan Buruk almadi.
Bu bilgiye nerden ulaştın hocam, mackolik’te arka adale sakatlığı olduğu belirtiliyor. Hoca’nın böyle bir tutum sergileyeceğini zannetmiyorum.

bjk macindan 2-3 gün önce takimdan ayri calisiyordu galiba

mactan 4 gün öncemis

bjk macindan 2-3 gün önce takimdan ayri calisiyordu galiba
Mactan onze sakatliklar listesinde yoktu zaten , dedigin dogru olabilir ama mac kadrosuna alinabilirdi cunku takimla calismalara baslamisti diye biliyorum.

Mactan onze sakatliklar listesinde yoktu zaten , dedigin dogru olabilir ama mac kadrosuna alinabilirdi cunku takimla calismalara baslamisti diye biliyorum.

evet 1-2 gün önce antrenmanda takimla calisiyordu

bence hoca takimi iyi yolda diye kadroda fazla degisiklik yapmak istemedi, umarim yine de Seferovicin yerine alinir bundan sonra

Geri
Üst Alt