- 26 Aralık 2008
- 9.269
- 10.700
- 2.638
Belki sakattır, ağrısı vardır vs. Yarın Okan H toplantıyı beklemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Yusuf olsam Sivas’a gitmem, ego mego değil psikolojik bir olay bu. Barça görmüş bir oyuncunun Sivas gibi bir şehirde kendini bulmasını falan bekliyorsak hayal görüyoruz, işlerin iyiye gideceğini hiç zannetmiyorum malesef. 19 yaşında bir oyuncudan bu olgunluğu beklemek fazla iyimserlik. Yaşadığı durum kolay bir durum değil, biraz empati yapmak lazım.
Rıza’nın açıklaması var Emre+Yusuf’u vermişiz anlaşırlarsa gideceklermiş.Ya ben yorgunum ya da sen Emre Tasdemir haberleriyle karistiriyorsun renkdas.
Ben buna ihtimal bile vermiyorum bilinçli bir yönetimimiz var belki saydırırız diye transfer yapacak yapıda değiller.Gelsin de yerli saydırırız diye aldılarsa idari bir fiyasko. Aksi takdirde Yusuf kaynaklı problem. Kasımpaşa maçı haricinde ben bu formayı alırım diyemedi. Az maç yapmamız ayrı bir etken. Rotasyon yapılacak ortam olmadı. Olduğunda da oynamadı veya sakatlığı var dendi. Mertens ve Rashica kesilemeyecek kadar iyi. Kerem ve Barış Alper de form bulmaya başladı. Yerli olmasına rağmen Yunus süre almakta zorlanıyor. Hocayla ters düştüyse bile sırf onun yüzünden kesik yediğini sanmıyorum. Yusuf'un hepsinden fazla çalışıp forma için kendini yırtması lazım.