#30 Yusuf Demir

Belki sakattır, ağrısı vardır vs. Yarın Okan H toplantıyı beklemek lazım

Ben doğru bulmuyorum bu süreci. Arda Güler bizde olsa onun için de yangın çıkarırdım.

Çıkılmalı ve şeffafça durum açıklanmalı.

Şu ana kadar Cicaldau'dan dahi kötü transfer oldu, bizim için top seviye bir rakam ödedik, benim sinirimi bozuyor kadroya dahi alınmaması. Geçen maçta fark atarak öndeyiz ama 5 değişiklikte bile yer alamadı, üzücü şu olanlar.

Umarım bir çıkar yol bulunur ama baştan beri bir şeyler olduğu belli.

Yusuf'un sonradan girdiği Kasımpaşa hariç hiçbir maç beğenmedim. Kasımpaşa maçında girdiğinde topsuz oyunda dahi inanılmaz etkiliydi topla basit oynuyor tekrar boşluk yaratıyordu. Sonrasında Konyaspor maçında bol bol top kaybı yaptı. Hazırlık maçında Adana Demirspor'a 2 gol atmasına rağmen oyunda bir varlık gösteremedi. Bence sıkıntısı fiziksel kupa maçında orta sahada önü bomboş bir pozisyon kaldı topu sürecek gücü yoktu. Bir de çok bencil oynama başladı bomboş pozisyonlarda kendisi şut çekiyor.

Yeteneklerine ihanet etmeyip hocasını dinlemesi lazım eğer hocayla ego savaşına girdiyse Barcelona da oynadım havalarında geziyorsa ki hoca muhtemelen o egoyu kırmaya çalışıyordur ne zaman diretmez hocanın dediklerini yapar fiziksel olarak iyi hale gelir o zaman bu formayı bile bırakmaz ama geldiği günden beri yeteneklerine ihanet ediyor. Umarım tekrar toparlar 6 m euro verdik ama potansiyeli daha büyük hoca tekrardan kazanacaktır.

Rapidin Spor Direktörü birde bonuslar ve sonraki satistan pay oldugunu aciklamisti. Bir basin toplantisinda onlarla toplam 10 milyon € civarinda para alabiriz diye aciklama yapmisti.

Yani böyle bir anlasma yapiyorsan, cocugu parlatmaya bakacaksin. Baska takimlar icin bu cerez parasi olabilir, ama bizim icin ciddi bir yatirim.

Antremanlarda iyi calismiyorsa ve ciddiyetsiz tavırları varsa kadroya almamak daha iyi bence. Bu sekilde davranan birini kadroya alarak kazanmak pek mümkün degil, kendisinin bu durumdan ders alip değişmesi ve daha çok calismasi lazım.

Yine darbeye bagli sakatlanmis diyolla

Hoca'dan umarim bir yorum aliriz zira beklentimizin buyuk oldugu bir oyuncu kendisi. Ileriye donuk bir yatirim amaciyla alindi zaten kendisi, ancak bunu oynatarak parlatabiliriz. Elbet bir aciklamasi olacaktir. Ve evet, geriye gitmes bir oyunc, sakatliklar da yasadi.

Belliki yabanci sınırının olduğu durumda Yusuf'u geçmişi sebebiyle Türk statüsünde oynatabilecegimizi düşünüp bu transfere yeltendik. Gecen aylarda başkan ve Erden Timurun bu yönde açıklamaları vardi. Tekrar TFF ile görüşeceğiz vs demişlerdi. Bu sadece sorunlardan en bariz'i galiba. Başka neler dönüyor acaba

Kadro derinliği açısından olması güzel ama, oynaması da lazım. Ayrıca biraz ego muhabbetini bende sezmekteyim. Ben bu konuda Okan hocaya güveniyorum.

Yusuf ne yaparsa kendine yapar. İmtiyaz arıyorsa yeri burası olmayacaktır.

Ben Yusuf olsam Sivas’a gitmem, ego mego değil psikolojik bir olay bu. Barça görmüş bir oyuncunun Sivas gibi bir şehirde kendini bulmasını falan bekliyorsak hayal görüyoruz, işlerin iyiye gideceğini hiç zannetmiyorum malesef. 19 yaşında bir oyuncudan bu olgunluğu beklemek fazla iyimserlik. Yaşadığı durum kolay bir durum değil, biraz empati yapmak lazım.

Ben Yusuf olsam Sivas’a gitmem, ego mego değil psikolojik bir olay bu. Barça görmüş bir oyuncunun Sivas gibi bir şehirde kendini bulmasını falan bekliyorsak hayal görüyoruz, işlerin iyiye gideceğini hiç zannetmiyorum malesef. 19 yaşında bir oyuncudan bu olgunluğu beklemek fazla iyimserlik. Yaşadığı durum kolay bir durum değil, biraz empati yapmak lazım.

Ya ben yorgunum ya da sen Emre Tasdemir haberleriyle karistiriyorsun renkdas.

2-3 mac ilk11 de sans verilmeli.
Avusturyalılar büyük yangın yaptılar, niye satildi için. Taraftarlar malarini iyi bilirler

Gene sakatmış herhalde bu seneyi bay geçecek gibi duruyor.Önümüzdeki sene için oynayabileceği bi takıma kiralanması lazım

Gelsin de yerli saydırırız diye aldılarsa idari bir fiyasko. Aksi takdirde Yusuf kaynaklı problem. Kasımpaşa maçı haricinde ben bu formayı alırım diyemedi. Az maç yapmamız ayrı bir etken. Rotasyon yapılacak ortam olmadı. Olduğunda da oynamadı veya sakatlığı var dendi. Mertens ve Rashica kesilemeyecek kadar iyi. Kerem ve Barış Alper de form bulmaya başladı. Yerli olmasına rağmen Yunus süre almakta zorlanıyor. Hocayla ters düştüyse bile sırf onun yüzünden kesik yediğini sanmıyorum. Yusuf'un hepsinden fazla çalışıp forma için kendini yırtması lazım.

Gelsin de yerli saydırırız diye aldılarsa idari bir fiyasko. Aksi takdirde Yusuf kaynaklı problem. Kasımpaşa maçı haricinde ben bu formayı alırım diyemedi. Az maç yapmamız ayrı bir etken. Rotasyon yapılacak ortam olmadı. Olduğunda da oynamadı veya sakatlığı var dendi. Mertens ve Rashica kesilemeyecek kadar iyi. Kerem ve Barış Alper de form bulmaya başladı. Yerli olmasına rağmen Yunus süre almakta zorlanıyor. Hocayla ters düştüyse bile sırf onun yüzünden kesik yediğini sanmıyorum. Yusuf'un hepsinden fazla çalışıp forma için kendini yırtması lazım.
Ben buna ihtimal bile vermiyorum bilinçli bir yönetimimiz var belki saydırırız diye transfer yapacak yapıda değiller.

Barcelona yusuf'u neden bıraktı birazda onu irdelemek lazım aslında. Umarım yeni bir emre mor yetişmiyordur

Medyaya göre okan hoca ya densizlik yapmış
Barçadan geldim ben uleynn hesabı
Seneye ya adam olur yada e.mor

Geri
Üst Alt